Gerát terrorizálták a Fulhamnél

Veszprém - Tanulságos emléket idézett fel a Ferencváros ikonja.

Forrás: vehirsport.hu

Hétfő délután a veszprémi Noszlopy Gáspár Gimnázium csordultig megtelt aulájában vendégeskedett Gera Zoltán.
 
Az eseményről készült beszámolóból idézünk. 
 
"Ahogy a legtöbb labdarúgónak, Gerának is meg kellett harcolnia poszt riválisaival. Amerikai válogatott csapattársa pedig igen komoly kihívás elé állította az akkor Fulhamban játszó játékost.
 
– Soha életemben nem találkoztam olyan erős karakterű labdarúgóval, mint Clint Dempsey. Amikor Fulhambe kerültem, nem tudtam, hogy az ő posztjára igazoltak, s láttam, hogy kijátszottam őt a kezdő csapatból. Olyan agresszív volt, hogy edzéseken az éreztem, nem szeretnék ennek a srácnak a közelébe kerülni, mert letépi a fejem. Az is előfordult, hogy verekedni akart a parkolóban. Addig terrorizált a harcos hozzáállásával, akaratosságával, hogy egy idő után elkezdtem félni, s a kispadon találtam magam. Kellett egy kis idő, hogy ezt helyre tegyem akkor magamban, de mai napig csodálom és tisztelem azt a győzni akarást és megvolt benne – jegyezte meg korábbi csapattársáról."
 

Hadüzenet a Fradinak és mindenkinek: a Vasas bajnok akar lenni! - NB1.hu

Budapest - Orbán Viktor már a stadionbejárás előtt az eszünkbe jutott. „Rohadt nb1.hugy (99 óta ez a gúnynevünk, ennél jobbat, el kell ismerni, nem lehet kitalálni), az Orbán úgysem épít nekünk stadiont, csak leromboltatja, majd a helyére a Lőrinc kap egy plázát meg egy benzinkutat."

Legfrissebb híreink