Gera segítője élete meghatározó szakaszáról beszélt

Folyamatban van a stáb kialakítása.

Forrás: feol.hu

Érzékeny veszteség érte a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár együttesét, miután a vértesiek legrutinosabb játékosa bejelentette, hogy felhagy a futballal, s Gera Zoltán segítője lesz az U21-es magyar válogatottnál - írta a feol.hu a Sándorral készített interjúja bevezetéseként.
 
MUNAKEZDET
"Csütörtökön már munkába is álltam új állomáshelyemen. A napi ritmusomban egyébként nem történik nagy változás, eddig Budapestről Csákvár – vagy éppen Felcsút – felé vettem az irányt, most Telki és a főváros között fogok ingázni. Mivel különösebben nagy fizikai megterhelésnek nem leszek kitéve, így valószínűleg elhagyhatom a délutáni sziesztámat. A fiatalabbak sokat nevettek rajta, amikor megtudták, hogy a két edzés között le szoktam dőlni. A lelátókon viszont ott leszek, folyamatosan járni fogom a pályákat, nézem a gyakorlásokat, meccseket. Most még minden új, fel kell vennem a fonalat, meg kell ismernem, kik dolgoznak velünk, értünk, kihez fordulhatok segítségért, ha megakadok. Róth Antal koordinálja az edzők munkáját, vele és Gera Zolival napi kapcsolatban leszek. A stáb kialakítása egyébként még folyamatban van."
 
MEGHATÁROZÓ ÉLMÉNY
"Az edzői tanfolyamokon kívül meghatározó szakasza volt az életemnek, amikor Joan Carrillo megtett csapatkapitánynak a Videotonnál. Nemcsak a pályán, de azon kívül is sok feladatot kaptam. Akkor kezdtem el kapizsgálni a taktikai elemek kiválasztásának, valamint az edzések összetételének fontosságát. Később, amikor már B típusú képesítéssel rendelkeztem, akkor meg is értettem ezeket. A játékosmúltamat lezártam, elköszöntem a társaktól, a stábtól, vezetőktől Csákváron. Nem volt egyszerű, de remélem, sikerült valamit átadnom."
 

Legfrissebb híreink