Gera: „Még vannak feladataink”

Budapest – Gera Zoltán szerint élmény lesz az Új Hidegkutiban játszani

Forrás: mno.hu

Három legutóbbi mérkőzésén győzni tudott a Ferencváros, amely így őrzi esélyét a bajnoki bronzérem megszerzésére, valamint valószínűleg – a Budafok elleni visszavágó eredményétől függetlenül is – már bejutott a Magyar Kupa döntőjébe. Az együttes kiválósága, Gera Zoltán szerdán a FradiMédiának azt mondta: az élvonalbeli bajnokság 30. fordulójában, szombaton sorra kerülő MTK-FTC mérkőzés előtt a csapatnak jót tett a Gyirmót, a Budafok és a Mezőkövesd elleni siker.

„Még hátravan négy meccs a bajnokságból, s úgy készülünk, hogy kupadöntőt fogunk játszani, tehát még vannak feladataink. Nagyon fontos mérkőzések vannak hátra, úgyhogy jó, hogy most éppen felfelé szálló ágban vagyunk. Jobb állapotban vagyunk, mert az elmúlt három mérkőzés eredményéből önbizalmat tudtunk meríteni. Persze, azt is tudjuk, hogy van még hova fejlődnünk.”

Válogatott távozója lehet a Honvédnak - NB1.hu

Válogatott távozója lehet a Honvédnak

A címvédő ebben az idényben kétszer már találkozott szombati ellenfelével, az MTK-val: 2016 őszén Dunaújvárosban nyertek 2-1-re a kékek, decemberben pedig az Üllői úton játszottak 1-1-et a felek. A Fradi számára a visszavágásra – a párosítás történetében először – az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lesz lehetőség.

„Jó állapotban vagyunk, de tudjuk, hogy az MTK mindig nehéz ellenfél. Az elmúlt időszakban mindig tudták, hogy kell ellenünk játszani, így ebből kifolyólag megfelelő módon fogunk felkészülni. Szeretnénk elkerülni azokat a hibákat, melyeket az utóbbi időszakban ellenük vétettünk. Jó előjelekkel, önbizalommal telve készülünk, s bízunk abban, hogy vendégként is tudunk nyerni. Az új stadionban még nem játszottunk az MTK ellen, úgyhogy biztos, hogy jó élmény lesz” – közölte a válogatott középpályás. 

Legfrissebb híreink