Gálázott a Fradi az edzőmeccsen

A zöld-fehérek kiütötték az ellenfelüket.

Forrás:

FTC - Budaörs 7-2 (3-1, 2-0, 1-1)
FTC:
Gróf - Botka, Frimpong, Leandro, Heister - Haratin, Ihnatenko - Zubkov, Bőle, Isael - Priskin 
Csereként beállt: Szerető, Wilmots, Szécsi
Gól: Isael (6., 13.), Bőle (15.), Szerető (31., 70.), Priskin (55., 81.)

A Fradi is felkészülési mérkőzést játszott. A zöld-fehérek a Budaörssel csaptak össze. A fradi.hu így számol be a bajnokcsapat 7-2-es sikeréről:

"Kilenc felnőtt, valamint három U21-es játékosunk a válogatottnál van, a bajnoki szünetben így az NB II-es Budaörssel játszottak felkészülési mérkőzést az itthon maradók. Jól kezdtük a meccset, már a 6. percben előnybe kerültünk, Priskin Tamás indította Isaelt, aki a kint álló kapus felett jobbal gyönyörűen pörgette a kapuba a labdát (1-0).

Nem sokkal később egyenlíteni tudott a Budaörs, Gróf Dávid elsőre még nagyot védett ziccerben, másodikra azonban már ő is tehetetlen volt (1-1). Nem maradt azonban sokáig döntetlen az állás, két perccel később Priskin passzolt Oleksandr Zubkovhoz, aki középen Isaelt játszotta meg, támadónk pedig ballal a hosszúba lőtt (2-1).

Újabb két perc telt el, és újabb szép támadás végén ismét gólt szereztünk. Zubkov indította a jobb oldalon Priskint, aki a hosszún Isaelt játszotta meg, aki ezúttal nem lőtt, hanem a középen érkező Bőle Lukács elé tálalt, ő pedig nem hibázott (3-1).

A háromszor harmincas mérkőzés második játékrészének elején is hamar betaláltunk, Bőle gólpasszából az éppen előtte beszálló Szerető Krisztofer volt eredményes (4-1). Egy kisebb gólszünetet aztán az 55.percben szakítottunk meg, Danylo Ihnatenko mehetett egy az egyben a kapusra, de önzetlenül Priskinhez passzolt, aki az üres kapuba gurított (5-1).

A harmadik harmadra is maradtak gólok, a 70. percben Szerető cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd a jobb alsó sarokba lőtt (6-1). Bő tíz perccel később Bőle adott kiváló labdát Priskinnek, aki egy az egyben mehetett a kapusra, és jobbal a bal alsóba tekert (7-1).

A budaörsiek a végén még szépíteni tudtak, így gólgazdag mérkőzésen magabiztosan, 7-2-re győztünk, Isael, Szerető és Priskin is duplázott, míg Bőle a gólja mellett két gólpasszt is kiosztott."

Legfrissebb híreink