Gálával folytatta a Slovan, mutatjuk Holman gólját - REAKCIÓK

Laza meccsel folytatta a címvédő.

Forrás: skslovan.com

Nagyon erősen kezdte a Slovan a bajnokságot, először a Nyitrát verte a pozsonyi csapa 5-0-ra, majd ugyanilyen eredményt ért el a Nagymihály ellen.

Holman Dávid mind a két fordulóban a padin kezdett, ezúttal a 71. percben kapott lehetőséget. A magyar válogatott játékosnak csak egyetlen perce volt szüksége hogy betaláljon, Vernon De Marco beadását követően 12 méterről lőtt a jobb alsóba.

 

Holman Dávid gólja a Nagymihály ellen ● 2020.08.11.

Slovan-Nagymihály 5-0

 

Ján Kozák, a Slovan edzője így nyilatkozott a meccs után:

,,Remekül kezdtük a szezont. Most is jó volt az első 15-20 perc és ha be tudtuk volna rúgni a második vagy harmadik gólunk, sokkal könnyebb lehetet volna számunkra a mérkőzés. Aztán a Nagymihály pillanatai következtek, megmutatták, hogy minőségi játékosaik vannak. Veszélyes helyzeteik voltak, amiket nem szabad megengednünk. A második gól után viszont már halmoztuk a helyzeteket. A feltámadáshoz nagyban hozzájárultak a becserélt játékosok is. A 6 pont és a 10-0-ás gólkülönbség egy jó kezdet, de folytatnunk kell a kemény munkát."

Így magabiztosan vezeti a Slovan a bajnokságot két forduló után, ám a DAC az élre tud állni, ha nagy arányban nyerni tud a Garamszentkereszt ellenfeleként.

Legfrissebb híreink