Gabala-Vidi: sok sikert – reakciók

Volt miről értekezni.

Forrás: MOL Fehérvár FC

Rengeteg helyzetet, kapufákat, kihagyott büntetőt, nagy védéseket és hazai győzelmet hozott a Gabala SC - Vidi EKL-visszavágó, amit a hazaiak nyertek meg 2-1-re, de összesítésben a Mol Fehérvár FC jutott tovább 5-3-mal.

A találkozó lefújása után a két szakvezető a következőket mondta:

Michael Boris: "A fő célunk az volt, hogy továbbjussunk a következő körbe, ez sikerült, viszont sajnos elveszítettük a mérkőzést és tizenegyest is hibáztunk. Tudtuk, hogy ha a Gabala megszerzi az első gólt, rá fognak menni a másodikra is és megpróbálnak nyomást helyezni ránk. Nem szeretek veszíteni, de a mai meccsen mutatott teljesítményünk sajnos nem volt elég, sok párharcot elveszítettünk. Az első bajnokiig ezeket a hibákat ki kell javítanunk, ennek már péntek reggel neki is állunk. A Gabalának köszönjük a kedves fogadtatást és a remek körülményeket, sok sikert kívánok nekik a bajnokságra!"

Elmar Bakhshiyev: "Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen az ellenfelünk egy szervezetten játszó csapat, ráadásul az odavágón jelentős előnyt szereztek. Meg voltam elégedve a játékosaim motivációjával, a mai mérkőzésen dominálni tudtunk és kis szerencsével más is lehetett volna az eredmény. Köszönöm a csapatomnak a mai meccset, tudjuk, hogy a jövőben még erősebbnek kell lennünk, hogy sikerrel vegyük az ilyen párharcokat, a Fehérvárnak pedig sok sikert kívánok a folytatáshoz!"

A moldovai Petrocub Hincesti  az „odavágón” elért 0–0-s döntetlent követően, csütörtökön 4–1-es diadalt aratott az albán KF Laci otthonában, így jutott tovább a harmadik fordulóba, amelyben a Fehérvár ellen játszik. Jövő csütörtökön a magyarok szerepelhetnek hazai pályán az első meccsen.

Legfrissebb híreink