Futsal: ismét bajnok a Haladás - részletek

Tavaly is ez a két csapat döntőzött egymás ellen.

Forrás: haladasvse.hu

Duplázott idén a Haladás VSE futsalcsapata, aki a kupa mellett a bajnokságot is megnyerte.Dróth Zoltánék a MVFC Berettyóújfalu elleni párharc első mérkőzésén 3-1-re nyertek hazai pályán, majd idegenben 3-2-re szintén legyőzték riválisukat. Mivel a párharc három nyert mérkőzésig tart, szombathelyiek nagy reményekkel léphettek pályára a pénteki, harmadik felvonásban.

A pénteki összecsapás elején Sipos Gergő (5.) találatával szerzett vezetést a házigazda, a folytatásban pedig hiába adódott több helyzet mindkét kapu előtt, az eredmény a második felvonás hajrájáig nem változott. A parázs hangulatú, szabálytalanságokkal és vitatkozásokkal tarkított összecsapáson Vas Ádám (33.) góljával a Haladás növelte előnyét, de egy perc múlva szépítettek a vendégek Rafinha (34.) találatával. A Berettyóújfalu a kapusát mezőnyjátékosra cserélve támadott, de újabb hazai gól egy perccel a vége előtt lezárta a párharcot, Dróth Zoltán (39.) büntetőből talált be.
Dróth Zoltán és Vas Ádám a döntő mindhárom mérkőzésén eredményes volt, a második felvonáson pedig Sipos is betalált.
Tavaly ugyanez a két csapat találkozott egymással a döntőben, akkor 3-1-es összesítéssel lett bajnok a Haladás - számolt be az mlsz.hu.
 

Legfrissebb híreink