Futács Márkó: hivatalos!

Megvan a mezszáma is.

Forrás:

Futács Márkó szerződtetését ma jelentette be hivatalosan a MOL Vidi, annak ellenére, hogy a spanyolországi edzőtábor kezdete előtt is hasonlóan tettek a fehérváriak. Akkor viszont tulajdonképpen csak arról volt szó, hogy az edzőtáborba utazik a gárdával.
 
 
Íme, a fehérváriak mai bejelentése:
 
"Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Futács Márkó is a csapattal tartott a marbellai edzőtáborba. A 2016/2017-es horvát bajnokság gólkirálya edzőmérkőzéseken már pályára lépett piros-kékben, időközben pedig hivatalossá vált, hogy a háromszoros magyar válogatott csatár a MOL Vidi FC játékosaként folytatja pályafutását.
 
„Újabb olyan magyar válogatott futballista érkezett, aki már itthon és külföldön is bizonyította gólerősségét és azt, hogy minőséget képvisel. Örülök, hogy a felkészülés elején csatlakozott a csapathoz, hiszen így hamarabb utolérheti magát. Emberileg és szakmailag is erősödtünk Márkó érkezésével. Némi időre szüksége lesz ahhoz, hogy a játék nélküli időszak után, topformába kerüljön, de az ő mentalitását ismerve ezzel nem lesz probléma, hiszen korábban a horvát gólkirályi címet is egy hasonló kihagyás után szerezte meg” - nyilatkozta Márkó leigazolását követően sportigazgatónk, Kovács Zoltán.
 
Futács Márkó a 18-as számú mezben szerepel majd csapatunkban."
 
Futács első nyilatkozata a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink