Futács Márkó első nyilatkozata Vidi-játékosként

Sok arcot ismert már.

Forrás: Molvidi.hu/Cuhorka Ádám

Futács Márkó szerződtetését ma jelentette be hivatalosan a MOL Vidi, annak ellenére, hogy a spanyolországi edzőtábor kezdete előtt is hasonlóan tettek a fehérváriak. Akkor viszont tulajdonképpen csak arról volt szó, hogy az edzőtáborba utazik a gárdával.
 
A klub azonban ma hivatalosan is bejelentette a támadó szerződését, aki viszont nem a klub honlapján szólalt meg először, hanem a gárdát szponzoráló MOL sporthonlapján.
 
Íme, a Vidibe való szerződtetésével kapcsolatos szavai:
 
„Az utazás előtti este lett végleges az, hogy csatlakozom a csapathoz, akkor kaptam meg a felszerelést is. Előtte nagyjából egy hétig beszélgettünk arról, hogy a Vidiben folytatom, majd természetesen átestem az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon is. Szóval mondhatni péntek éjjel egyeztünk meg mindenben, szombaton pedig már a repülőgépen ültem úton Spanyolországba. Hosszú időt hagytam ki, nem szeretnék túl sok nyomást helyezni magamra a felkészülés elején. A pozitívumokat keresem ebben a mérkőzésben is. Keményen dolgozunk, az a fontos, hogy február elejére fel tudjam magam építeni. A beilleszkedés nem okozott gondot, sok arcot ismertem a válogatottakból, Elek Ákos csapattársam volt Diósgyőrben, a légiósokkal pedig biztosan találok közös nyelvet, hiszen sok időt töltöttem külföldön, különböző országokban. Ez mind jó kiindulási alap arra, hogy ne legyen probléma már az első napokon.”

Legfrissebb híreink