Futács a túlsztároltságról és a válogatottságról

Érdekes, őszinte nyilatkozatot adott a támadó.

Forrás: MOL Vidi

 

Mint ismeretes, Futács Márkó a téli átigazolási időszakban a MOL Vidihez szerződött. Korábban idéztünk már a magyar támadó a molcsapat.hu-nak adott friss és hosszú nyilatkozatot, ebből szemlézünk ismét. Múlt és jövő, Futács-szemszögből.

 

"Az U20-as világbajnokság idején gyerekek voltunk. Ráadásul visszamentem Brémába és ott azt sem tudták, hogy mit csináltam egy hónapig, szóval úgy érzem, Magyarországon kicsit túl volt sztárolva az a történet. Egy-két évvel később már mi is láttuk, hogy ebből a sikerből azért nem lehet megélni. De ettől függetlenül is egy nagyon szép időszak volt az, jó közösséggel, remek csapattal. Viszont visszamentél a klubcsapatodhoz, aztán ugyanúgy kellett dolgozni, mint addig, sőt, még többet is kellett nyújtanod.

A válogatottság szempontjából most szem előtt leszek, de nem szeretnék olyat kijelenteni, hogy már tavasszal ott szeretnék lenni a keretben. Egyelőre szeretnék minél többet játszani, ha az elején 20-30 perceket kapok, akkor annyit, persze ha többet, az még jobb, de a lényeg az, hogy pályán legyek és visszajöjjön az önbizalmam is. Utána pedig úgyis jönnek majd maguktól a dolgok.”

Legfrissebb híreink