Játékosként ült kispadra Bozsik Péter, keményen megbüntette az MLSZ

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

Mint ismert, Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője a III. Kerület elleni találkozó után, még május 4-én kapott három meccsre szóló eltiltást, méghozzá azért, mert kritizált egy bírói ítéletet.

Bozsik Pétert és két Vidi-játékost is eltiltottak - NB1.hu

 

Ennek megfelelően a Tatabánya elleni, idegenbeli bajnokin nem ült a kispadon, azonban a szerdai, Nagyatád elleni hazai mérkőzésen igen - méghozzá játékosként, 62-es mezszámmal. Az MLSZ adatbankja szerint Bozsikot május 10-én, hétfőn "igazolta le" a Komárom, tehát érvényes játékengedéllyel rendelkezik, így helyet foglalhatott a komáromi kispadon, hisz a szövetségtől kapott eltiltása a sportszakemberi tevékenységére vonatkozott.

Az azonban már soha nem derül ki, hogy a vasárnapi, Veszprém elleni találkozón is működhetett volna-e ez a rendszer, hisz az MLSZ megbüntette őt. Íme, a bejelentés:

"Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 14-i ülésén az alábbi határozatot hozta:

A FEB Bozsik Péter vezetőedzőt (Komárom) minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 2021. május 14-től kezdődően 1 hónapra eltiltja, valamint 100.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, mert megsértette a labdarúgás viselkedési elveit."

Legfrissebb híreink