Fura fogadalmat tett a DAC magyar válogatott játékosa

Később már megbánta a tettét.

Forrás:

A Dunaszerdahely a hétvégén 2-1-re győzte le a Zlate Moravce csapatát a szlovák bajnokságban. A sikerből kulcsszerepet vállalt Vida Máté, aki az összecsapás első gólját szerezte. Vida számára fontos mérföldkő volt ez a meccs, hiszen először talált be a szlovák pontvadászatban. Vida a találkozó előtt egy fura fogadásba is belement, amit a találata után végre is kell hajtania.

 

"Örülök annak, hogy végre sikerült megszereznem az első bajnoki gólomat. A mérkőzés előtt azt beszéltük meg a magyar csapattársaimmal, hogy ha betalálok, akkor kopaszra borotválom a fejem. Én pedig felelőtlenül rábólintottam erre. Utólag átgondoltam a dolgot, és halasztást kértem a téli edzőtáborig. Ott aztán jöhet a borotva, hiszen ennyit megér az első gólom" - nyilatkozta a DAC weboldalának az ötszörös magyar válogatott futballista. Vida egyébként önkritikus volt a lefújást követően, ugyanis elmondta, hogy a vendégek góljánál nagyot hibázott.

 

Vida egyébként kitért arra is, hogy mekkora esélye lehet a dunaszerdahelyi alakulatnak a bajnoki címre.

" A tabellán az első három helyezett meglógott az üldözőktől, de a Slovannak van 20-22 minőségi futballistája, akik bármikor a legmagasabb szinten tudnak teljesíteni, a Zsolna pedig tele van fiatal, lendületes labdarúgókkal. Két kemény kihívónk van a bajnoki címért, így egy jó, izgalmas bajnoki idénynek nézünk elébe" - mondta a 23 éves labdarúgó. 

A dunaszerdahelyiek a harmadik helyen állnak a táblázaton. A gárda 12 forduló alatt 25 pontot szerzett.
 

Legfrissebb híreink