FTC vs. DVTK: Feczkó elmondta a két klub között lévő anyagi különbséget

Nem köntörfalazott a diósgyőri edző.

Forrás: DVTK/Facebook

Az NB I következő fordulójában a Ferencváros a Diósgyőr együttesét látja vendégül. Nyugodtan nevezhetjük ezt az összecsapást a játéknap rangadójának. A Fradi öles léptekkel halad a címvédés felé, míg a DVTK-nál telitalálatnak bizonyult Feczkó Tamás kinevezése. A piros-fehér alakulat már hat forduló óta veretlen, legutóbb a megyei rangadón a Mezőkövesdet győzték le a diósgyőriek. Ezzel a sikerrel már a dobogó harmadik foka sincs elérhetetlen távolságban, a Kövesd fórja öt pont a Diósgyőrrel szemben.

Feczkóval a Sport Plusz készített egy interjút. A beszélgetés során azt is megkérdezték a trénertől, hogy a DVTK milyen módon tudna a Fradi vagy a MOL Fehérvár szintjére eljutni. Feczkó nem köntörfalazott, egyenes választ adott a felvetésre.

"Erre csak azt mondhatom: a Fradi két legjobban fizetett játékosa annyit keres, mint a teljes diósgyőri keret együttvéve. Így tehát valóban igaz: igen, a legfontosabb tényező az anyagiak. A többivel kapcsolatban pedig azon dolgozunk, hogy e hatalmas és valós különbséget minél jobban lecsökkentsük" - idézi Feczkó Tamást az ulloi129.hu.

Vasárnap este kiderül, hogy a diósgyőriek el tudják-e tüntetni az anyagi különbséget a Groupama Aréna gyepén. 

Legfrissebb híreink