FTC: újra csapattá kell válni 

Az első lépés negyedosztályú ellenfél ellen tehető meg.

Forrás:

Az MTK elleni 0-0- után Peter Stöger, az FTC vezetőedzője az nb1.hu kérdésére válaszolva elmondta, hogy nagyon sok dologban kell kijavítaniuk a meglévő hibáikat, hogy teljesítsék a legfontosabb a célkitűzésüket, mégpedig azt, hogy megnyerjék a bajnokságot.

Az első lépést a javulás útján szerdán már meg is teheti az FTC, igaz, nem az OTP Bank Ligában, hanem a Magyar Kupában. A két sorozat értelemszerűen más, de újbóli csapattá válás útján nagyon fontos lesz a Fradinak, hogy jó és gólerős játékkal jusson tovább negyedosztályú riválisán.

A vezetőedző a következőket nyilatkozta a mérkőzéssel kapcsolatban a klub honlapjának:

„ Ehhez a mérkőzéshez is úgy állunk hozzá, ahogy az összes többihez, vagyis maximális koncentrációval. Utánanéztünk az ellenfelünknek, van róla információnk. Tudjuk, hogy alacsonyabb osztályban szerepelnek, éppen ezért csakis rajtunk fog múlni, hogyan alakul ez az összecsapás, természetesen nyerni akarunk. A hazaiak egészen biztosan extra motivációval játszanak majd ellenünk, hiszen nem mindennap van lehetőségük egy ilyen nagy klub ellen játszani, mint amilyen a Fradi, így biztosan nagy élmény lesz számukra ez a találkozó. Nekünk viszont saját magunkkal kell foglalkozni. Jó játékot és gólokat várok a csapatomtól!”

A találkozó szerdán 13.30-kor kezdődik.
 

FRISSÍTÉS: 19.46

Legfrissebb híreink