FTC: minőségi, azonnal bevethető játékosokra lesz szükségünk a BL-re - Gera

Budapest – A Fradi rutinos középpályása a szurkolókról is beszélt.

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

Mint ismert, a Ferencváros 12 év után debreceni vereségével is bajnoki címet ünnepelhetett, miután a második MTK sima vereséget szenvedett Pakson, így a zöld-fehér alakulat behozhatatlan előnyre tett szert.

 

Gera Zoltán az M4 Sport Góóól! című műsorában már a jövőbe tekintve arról beszélt, hogy azonnal bevethető játékosokra lesz szüksége a Fradinak a nyári BL-selejtezők előtt.

 

„Nagyon rövid lesz a nyári szünet, így azonnal bevethető labdarúgókra lesz szükségünk. Fontos, hogy olyan minőségi játékosok érkezzenek, akik azonnali erősítést jelentenek, be lehet dobni egyből, lehetőleg minél több. Most nem lesz idő arra, hogy felépítsük őket.”

 

A rutinos középpályás a szurkolókról is beszélt, mint mondta, nem az ő dolguk, hogy megoldják a problémát, de természetesen szeretnének minél több néző előtt játszani.

 

„Huszonkét ponttal vezetjük és megnyertük a bajnokságot, mindent megtett azért a csapat, hogy többen lássák. Nem szeretnék belemenni ebbe a témába. Nyilván minél több néző előtt szeretnénk játszani, de nem a mi dolgunk, hogy ezt a problémát megoldjuk.”

Legfrissebb híreink