FTC: Lisztes Krisztián is aláírta profi szerződését

További három tehetséggel együtt.

Forrás: fradi.hu

A FERENCVÁROS KÖZLEMÉNYE:

"NÉGY FIATAL JÁTÉKOSSAL KÖTÖTTÜNK PROFI SZERZŐDÉST - Fenyvesi Gergely, Godányi Dominik, Lisztes Krisztián, valamint Dragan Cubra is aláírt.
 

Fontos állomásához ért három fiatal labdarúgónk karrierje, ugyanis megkapták életük első profi szerződését.

A 2003-ban született Fenyvesi Gergely Vácon ismerkedett meg a labdarúgással, majd a Vác VLSE csapatától 2018 nyarán érkezett hozzánk. Fiatal középpályásunk az elmúlt években a korosztályos csapatainkat erősítette, összesen 57 mérkőzésen lépett pályára. 17 éves tehetségünk a tavalyi szezonban az U19 mellett már az NB III-as tartalékcsapatunkban is játszott két alkalommal.

A 19 éves jobbszélső védőnk, Godányi Dominik karrierje Törökbálintról indult, majd 2016-ban csatlakozott hozzánk, és az U15-ös csapatunkban 24 meccsen öt gólt szerzett. Egy évvel később az U16-os és az U17-es gárdánkban összesen 32 alkalommal lépett pályára. A szezon végén a Puskás Akadémiához távozott, az ott eltöltött három idény után úgy döntött, hogy visszatér hozzánk. Dominik az NB III-as csapatunkban fog játszani.

A 2005-ös születésű Lisztes Krisztián (képünkön) – korábbi remek játékosunk, Lisztes Krisztián fia - még 2011-ben az Újpesti Haladás FK-ban lett igazolt sportoló, majd többek között a Dalnoki Akadémia, az MTK és fiókcsapatunk, a Soroksár után került klubunkhoz 2017-ben. Azóta végigjárta utánpótláscsapatainkat. Támadó középpályásunk a mögöttünk hagyott idényben az U16 mellett az U17-ben, és az U19-ben is pályára léphetett. A három korosztályban összesen 34 mérkőzésen 17-szer volt eredményes.
 

Fiatal szerb védővel is erősödik NB III-as csapatunk kerete

A mindössze 19 éves Dragan Cubra a Topolya U19-es együttesétől érkezett tartalékcsapatunk védelmébe. Dragan Cubra 2002. június 4-én született a szerbiai Topolyán. A még mindig csak 19 esztendős szerb jobboldali szélső védő 2020 októberében igazolt a Partizan Belgrád csapatától a vajdasági együtteshez. Most pedig a Topolyától szerződik a mieinkhez. Cubra főként a védelem jobb oldalán, de egy sorral feljebb, a középpálya szélén is megállja a helyét."

Az NB II-be adta a kölcsön a tehetségét a Fradi - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink