FTC: Kubatov Gábor a téli átigazolási tervekről beszélt

Kiderült, hány játékos érkezhet.

Forrás: FTC/Facebook

A Ferencváros az NB I-ben tizennégy meccs alatt harmincnégy pontot szerzett, ezzel az első helyen telelhet. A címvédő zöld-fehérek fórja úgy nyolc pont a második Kecskeméttel szemben, hogy kettővel kevesebb meccset játszottak. Sztanyiszlav Csercseszov legénysége az Európa-ligában is remekelt, hiszen megnyerte a csoportját, így bejutott a nyolcaddöntőbe. 

Egyedül a Magyar Kupa-kiesés lehet fájó az FTC-nek, az Iváncsa hosszabbításban múlta felül a Fradit. Kubatov Gábor az origo.hu-nak elmondta, a télen három-négy játékos érkezhet a Ferencvároshoz:

"Az igazolásokról mi nem szoktunk az újságoknak beszélni, csak akkor, amikor már az adott játékos aláírta a szerződését. Most sem fogok pletykálni, de annyit azért elárulok, hogy három-négy játékost szeretnénk hozni. Azonnal bevethetőeket, és olyanokat, akik hosszabb távon komoly segítséget jelentenek majd. Európában kevesen csinálják ezt így: mi télen erősítjük meg a keretet, hogy a nemzetközi kupaindulásra már beilleszkedjenek az új játékosok" - mutatott rá az FTC elnöke.
 

Legfrissebb híreink