FTC-Juventus: élő közvetítés a Juve sajtótájékoztatójáról

A torinóiak nem edzettek Budapesten.

Forrás: Juventus/Facebook

Szerdán 21.00-tól a Ferencváros a Puskás Arénában fogadja a Juventust a Bajnokok Ligája csoportkörében. Két meccs után a Fradi a negyedik helyet birtokolja a csoportba egy ponttal, míg a Juventus a második három egységgel. A sajtótájékoztató 18.30-kor kezdődik, ebben a cikkben közvetítjük. Adrea Pirlo vezetőedző nem számíthat Matthijs de Ligtre és Alex Sandróra, a védelem két alapemberére

18.30:  Andrea Pirlo és Juan Caudrado válaszol a kérdésekre.

18.34: Caudrado: „A Barcelona elleni vereség miatt kicsit veszítettünk az önbizalmunkon. Pofonként éltük meg, de a hozzáállásunk nem változott. Holnap megmutatjuk, kik vagyunk valójában. Budapest gyönyörű, a stadion is nagyon szép, jó lesz szurkolók előtt játszani, ez minket is motivál.”

Fradi-Juve: Rebrov mindenkit elfogadna - NB1.hu

 Sajtótájékoztatót tartott a Ferencváros a Juventus elleni BL-meccs előtt, Szerhij Rebrov vezetőedző és Miha Blazic vett részt az eseményen. Rebrov kiemelte az elején, hogy nagyon nagy megtiszteltetés számára, hogy Magyarországot és a Fradit képviselhetik a játékosaival. Készen állnak a mérkőzésre, valamint nagyon örül annak, hogy szurkolók előtt játszhatnak.

18.39: Pirlo: „Budapest tényleg gyönyörű, már többször játszottam is. Mindig örömmel emlékszem vissza Magyarország fővárosára. A szép emlékek megőrzéséhez viszont holnap győzelemre lesz szükségünk. A kezdőcsapatban lesznek változások, de a szerkezet ugyanaz lesz. Nem érdemtelenül szerepel a Ferencváros a csoportkörben. Elemeztük a játékát. A Dinamo Kijev ellen is erős voltak, jó a védelmük, gyors csatáraik vannak, a szélsőik is azok, jól kontráznak. Tisztelnünk kell ellenfelünket.”

18.41: Pirlo: „A közönség előtti játék akkor is segítséget ad, ha nem a mi szurkolóink előtt lesz a meccs, főleg a támadásokban segít ez. Mindenkinek motivációt jelent. nézők előtt játszani.”

VÉGE!

 

Bajnokok Ligája: megérkezett a Juventus - KÉPEK - NB1.hu

 

BAJNOKOK LIGÁJA 2020–2021
G-CSOPORT, 3. FORDULÓ
November 4., szerda

21.00: FC Barcelona (spanyol)–Dinamo Kijev (ukrán) (Tv: Spíler1) 
21.00: FERENCVÁROS–Juventus (olasz)  (Tv: M4 Sport) 

TOVÁBBI MENETREND
4. FORDULÓ
November 24.
, kedd
21.00: Juventus (olasz)–FERENCVÁROS
21.00: Dinamo Kijev (ukrán)–FC Barcelona (spanyol)

5. FORDULÓ
December 2., szerda

21.00: Juventus (olasz)–Dinamo Kijev (ukrán)
21.00: FERENCVÁROS–FC Barcelona (spanyol)

6. FORDULÓ
December 8., kedd

21.00: FC Barcelona (spanyol)–Juventus (olasz)
21.00: Dinamo Kijev (ukrán)–FERENCVÁROS

EDDIGI EREDMÉNYEK
1. FORDULÓ
Október 20., kedd

Dinamo Kijev (ukrán)–Juventus (olasz) 0–2
FC Barcelona (spanyol)–FERENCVÁROS 5–1

2. FORDULÓ
Október 28., szerda

Juventus (olasz)–FC Barcelona (spanyol) 0–2
FERENCVÁROS–Dinamo Kijev (ukrán) 2–2

Legfrissebb híreink