FTC: Isael és Dibusz is visszatérhet

Gőzerővel készül a bajnokcsapat az El-megmérettetésre.

Forrás:

Csütörtökön lép pályára Litvániában a Ferencváros, a Suduva elleni párharc győztese (az odavágót rendezik majd meg két nap múlva) az Európa-liga csoportkörében folytatja. Az FTC a bajnoki bemutatkozása után (1-0-s győzelem a Kaposvár ellen szombaton) gőzerővel készül a nemzetközi megmérettetésre.

 

A Fradinál az a szokás, hogy általában nem adnak tájékoztatást a sérültek állapotáról, legalábbis külön hírben vagy nyilatkozatokban. Rejtett utalásokat viszont el szokott „rejteni” a Fradi Média az érintettek állapotairól az álló- és mozgóképes beszámolóiban.

 

Végignézve a klub által a Facebookon közreadott képeket a Rákóczi elleni meccs óta megállapíthatjuk/megtippelhetjük, hogy Isael gyakorlatilag teljes értékű munkát végez már és vissza is került az UEFA-nál leadott El-keretbe, amiből meg ugye értelemszerűen a Honvédhoz igazolt Davide Lanzafame kikerült.

 

 

További érdekesség, hogy abban az albumban, melynek Lövések és védések a vasárnapi tréningen a címe, a kapusuk közül csak Dibusz Dénes látható, aki eddig a nemzetközi kupameccseken védett, míg a címvédő eddigi egyetlen bajnokiján a Kispestről megszerzett Gróf Dávid állt a kapuban.

Azaz, arról van, de nem hivatalos bejelentés, hanem újabb rejtett utalás, hogy csütörtökön megint Dibusz áll majd a gólvonalra.

Legfrissebb híreink