FTC: ezért a világ legboldogabb embere az új játékos - videó

Fűti a bizonyítási vágy.

Forrás: fradi.hu

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Roko Baturina a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A horvát utánpótlás-válogatott játékos a Dinamo Zagrebtől érkezett a zöld-fehérekhez. A 20 esztendős futballista legutóbb a szlovén élvonalban érdekelt NK Bravóban futballozott.

FTC: fiatal csatár a legújabb igazolás - RÉSZLETEK - NB1.hu

 

Baturina elmondta, amikor meghallotta a Fradi érdeklődését, egyből eldöntötte, hogy a budapesti együtteshez akar igazolni.

"Tudom, hogy a Ferencváros a legnagyobb klub Magyarországon. Azzal is tisztában vagyok, hogy a Bajnokok Ligája elérése, az NB I-ben pedig a címvédés a célja. Körülbelül egy hónapja hallottam a Fradi érdeklődéséről. Amikor megtudtam, hogy számítanak rám, azonnal mondtam, hogy itt akarok játszani, és egyetlen másik ajánlat sem érdekelt. Úgy gondoltam, ha ez összejön, én leszek a világ legboldogabb embere. A szezon nemrég ért véget számomra, és mivel jól ment a játék, ezért remélem, hogy még mindig jó formában vagyok. Bízom benne, hogy segíteni tudom a klubot. Bizonyítani akarok magamnak, az edzőmnek és a csapattársaimnak is, hogy megérdemeltem ezt az esélyt" - nyilatkozta Roko Baturina.

FM | Baturina: „Rögtön tudtam, hogy én itt akarok játszani" | 2020.08.03.

 

Legfrissebb híreink