FTC: eldőlt a román csapatok által csábított játékos sorsa

Pont kerül Bőle Lukács ügyének a végére.

Forrás:

Honlapunkon is írtunk arról, hogy Bőle Lukácsot több román csapat is megkörnyékezte. A játékosnak a szezon végén lejárt a szerződése a Fradinál, de a zöld-fehéreknek sikerült megtartaniuk a labdarúgót. A bajnoki címből három góllal és hét gólpasszal vette ki a részét Bőle. A szerződéshosszabbításról szóló Fradi-közleményt változtatás nélkül közöljük:
 
"Leandro és Miha Blazic után szombaton újabb játékosunk, Bőle Lukács is meghosszabbította a szerződését. Emellett korábban már bejelentettük Oleksandr Zubkov kölcsönvételét, a szlovák válogatott Michal Skvarka és Szécsi Gergő átigazolását. 
 
Bőle Lukács 2017-ben érkezett az FTC-hez a román első osztályban szereplő CSMS lasi csapatától. Az első Fradiban töltött szezonjának nagy részét sérülés miatt ki kellett hagynia, de 2018-ban megerősödve tért vissza és hamar együttesünk alapemberévé vált. A sikeres, 2018/19-es szezonban 25 bajnoki meccsen lépett pályára és három góllal, valamint hét gólpasszal is segítette csapatunkat a harmincadik bajnoki címhez.
 

null

null

A 28 esztendős, támadó felfogású, ballábas játékos legkedveltebb pozíciója a középpálya bal oldala, de tud játszani középen, illetve a jobb szélen is."
 

Legfrissebb híreink