FTC: egy mutató, amiben Stöger már jobb, mint Rebrov

Rákérdeztünk, miért alakult ez így.

Forrás:

Remek szériába került a bajnokságban az FTC, Peter Stöger csapata már 4 bajnoki mérkőzés óta nem kapott gólt (FTC-MTK 0-0, Gyirmót-FTC 0-2, Kisvárda-FTC 0-4, FTC-MOL Fehérvár FC 3-0), ennek is köszönhető, hogy most már 3 pontos előnnyel vezeti a tabellát a Puskás Akadémia előtt.

„Mindenképpen a kemény edzésmunkának köszönhető ez a változás, hiszen a védekezés a támadósorral kezdődik, vasárnap a csatárok is megfelelően reagáltak és jöttek vissza védekezni, ez jó alapot adott. Konkurenciaharc van a posztokon, ez pedig ilyen eredményt is produkálhat, hiszen mindenki szeretne megdolgozni a helyéért a csapatban. Látszik, hogy a fiúk kemény munkát végeznek” – összegzett a Fehérvár elleni rangadó után Peter Stöger vezetőedző az nb1.hu kérdésére válaszolva.

Az FTC kimutatása szerint egyébként még a fegyelmezett védekezésre kiemelt hangsúlyt fektető ukrán Sergei Rebrov három ferencvárosi idénye alatt sem sikerült az NB I-ben ilyen jó góltalansági sorozatot produkálnia a Ferencvárosnak.

Rebrovval ugye az FTC a bajnoki címek mellett a BL és az El-csoportkörébe is bejutott. A nyáron kinevezett Stögerrel utóbbi sikerült már egyből. 

Az FTC legközelebb csütörtökön a Real Betis otthonában lép pályára 18.45-től az El-ben, a bajnokságban vasárnap Mezőkövesdre látogat.

13.28:

14.12:

Legfrissebb híreink