FTC-DVTK: mennyi lehetőséget kap a nyerőember? - előzetes

Rebrov elmondta, mi teszi veszélyesebbé a diósgyőrieket.

Forrás: DVTK/Facebook

Ha a tabellára pillantunk, akkor kijelenthetjük, hogy az éllovas Fradi esélyesként várja az utolsó DVTK elleni bajnokit. De azt nem szabad elfelejteni, hogy január 20-án a diósgyőriek 1-0-s győzelmet arattak a Groupama Arénában. A kiesés ellen küzdő piros-fehéreknek ismét szükségük lenne a bravúrra. 

Szerhij Rebrov emlékezetében élénken él a fent említett vereség. Az ukrán szakember kijelentette, vissza akarnak vágni, bár azt is hozzátette, hogy ez nem ígérkezik könnyű feladatnak.

"A DVTK ellen mindig nehéz játszani, ezt láthattuk a két csapat utolsó bajnokiján, amikor hiába dolgoztunk ki több helyzetet, nem tudtunk élni velük, és a végén ők szereztek gólt, amivel megnyerték a meccset. Szeretnénk visszavágni ezért a vereségért, de nem lesz könnyű dolgunk. Minden játékosomtól maximális koncentrációra lesz szükség, hogy jó eredményt érjünk el. Az ellenfelünknél új vezetőedző ül a padon, akivel kapcsolatban kevesebb információ áll a rendelkezésünkre, hogy felkészülhessünk belőle. Emellett a DVTK játékosai is jó emlékeket őriznek a legutóbbi, ellenünk lejátszott meccsről, épp ezért nagy önbizalommal fognak pályára lépni ellenünk. Ellenfelünk minden meccsen azért lép pályára, hogy elkerülje a kiesést, ami még veszélyesebbé teszi őket. Nehéz összecsapás vár ránk kedden este" - fogalmazott Rebrov a fradi.hu-nak.

Bíróküldés: bizakodhatnak a diósgyőriek? - NB1.hu

 

A januári összecsapás hőse Asmir Suljic volt. A légiós a 84. percben lépett pályára, majd a 85. minutumban megszerezte a győztes gólt. Aztán Zekic a 89. percben Karant küldte be a helyére. Vajon kedd este mennyi lehetőséget kap Suljic?

"Meglátjuk. Azt próbálom megértetni a játékosokkal az öltözőben, hogy ne azt számolják, ki hány percet játszik, hanem inkább a rendelkezésre álló időben - legyen ez 5-30-45-60-90 perc - tegyenek meg mindent a csapat sikeréért" - mondta Zekic a dvtk.eu-nak, aki elárulta, védekezésben hasonló teljesítményt vár a játékosaitól, de támadásban többet kell mutatniuk. 

A Fradi-DVTK összecsapás 20 órakor kezdődik. 

A tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink