FTC: Cserszeszov két orosz válogatott játékos érkezését is cáfolta

Érdekes részlet a szerződéséből.

Forrás:

A két válogatott labdarúgó, Artyom Dzjuba és Gyenyisz Cserisev szerződtetése nem téma a Ferencvárosnál – többek között erről beszélt Sztanyiszlav Csercseszov, a bajnokcsapat vezetőedzője az orosz Rosszija 24 tévécsatornának - vette észre az nso.hu.

A beszámoló így folytatódik:

„Olvasom, hogy orosz futballistákat irányítanak hozzám, elsősorban Dzjubát és Cserisevet, de ebben a pillanatban egyikük szerződtetésében sem gondolkodunk – mondta Sztanyiszlav Csercseszov a Rosszija 24-nek. – Ennek oka nagyon egyszerű: a feltérképezett gyenge pontokon próbáljuk megerősíteni a keretet, most erre összpontosítunk.”

A találgatás alapját az adja, hogy az 55-szörös válogatott Artyom Dzjuba (Zenit) és a 33-szoros válogatott Gyenyisz Cserisev (Valencia) egyaránt szabaddá válik a nyáron, új csapatot keresnek maguknak.

„Dzjuba gratulált nekem a bajnoki címhez és a kupához, ez volt a legutóbbi üzenetváltásunk – mondta Csercseszov a 33 éves csatárról. – De a napokban megkérdezem tőle, mi folyik itt valójában. Sok mindent nyert a Zenittel, fogalmam sincs, miért akar váltani. Ha tanácsot kér tőlem, természetesen adok, de egyelőre nem tudom, mik a tervei. Szerintem sok van még benne, nagy segítségére lehet a leendő csapatának.”

A beszélgetés végén a tervek is szóba kerültek:

„Az első és legfontosabb, hogy bejussunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Nagyon nehéz feladat végigmenni a bajnoki ágon, de a szurkolók és a vezetőség is azt várja, hogy ott legyünk a főtáblán, még ha ez a szerződésemben nincs is kikötve. A felkészülési időszakban e küldetés sikerének megalapozásán dolgozunk.”

FRISSÍTÉS: 19.46

Az FTC a következő bejelentést tette Tokmac sorsáról: részletek a linkre kattintva érhetőek el

Legfrissebb híreink