nb1.hu

FTC: Csercseszov elmondta, több játékos iránt van érdeklődés

Az esetleges érkezőkről sejtelmesen beszélt.

A Ferencváros jó helyzetből várhatja a folytatást az NB I-ben, hiszen vezeti a tabellát. Azt is meg kell jegyezni, hogy a Fradi fórja még úgy is nyolc pont a második helyen álló Kecskeméttel szemben, hogy a zöld-fehérek kettővel kevesebb meccset játszottak. Szintén érdemes kiemelni, hogy az FTC az Európa-ligában megnyerte a csoportját, így bejutott a nyolcaddöntőbe. 

A listavezető gárdát a vb-n Aissa Laidouni képviselte. A középpályás a tunéziai válogatott egyik húzóembere volt. Sztanyiszlav Csercseszov többek között róla is elmondta a véleményét. Az orosz mester azt is hangsúlyozta, hogy több játékosnak van ajánlata, míg az esetleges érkezőkről sejtelmesen beszélt.

"Nem beszélhetek arról, hogy kiket szerződtetnénk, ez belső ügy. De itt van az egyik focistánk a vb-n: Aissa Laidouni nagyon jól játszott, a dánok ellen a mezőny legjobbja volt, a franciák ellen pedig gólpasszt adott. Ő olyan játékos, aki bármely csapat erőssége lehetne, minden orosz csapattal együtt. Engem senki nem keresett Oroszországból, ettől egy cseppet sem vagyok szomorú. Az Európa Ligában már tovább mentünk, mint arra számítottak. Most megállunk, készülünk, aztán meglátjuk mennyiben változik a csapat. Több játékos iránt van érdeklődés, még nem született döntés arról, hogy kit tartunk meg és kit adunk el. Ebben a szakaszban mindent az elejétől kell kezdeni, a felkészülés alatt kell a maximumra jutni. A nyolcaddöntő áll előttünk, itt nem járt a Ferencváros már 47 éve, persze hogy ez kifejezett kihívás" – idézi Csercseszovot az ulloi129.hu.

Az NB1.hu egyébként pár napja jelezte, hogy a Ferencvárost Cso Ku Szunggal boronálták össze. A dél-koreai futballista jelenleg a világbajnokságon szerepel, a Ghána elleni meccsen duplázott. 

Az FTC a bajnoki szünetet követően a ZTE otthonában fog vizitálni, ezt a találkozót január 24-én rendezik meg. 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek