FTC: A franciák szerint Nagy Ádám az OM-mel egyezett meg

Budapest – A Ferencvárosnak is elküldték 1.5 millió eurós szerződésajánlatot.

Forrás: fradi.hu

Mint arról ma beszámoltunk, a portugál O Jogo szerint a Benfica nyerte a versenyfutást Nagy Ádámért, hiszen már a héten megállapodhat a Fradi játékosával, akinek a hírek szerint a Bayern Münchenbe igazoló Renato Sanchest kell majd pótolnia.

 

Itt jön a fordulat, ugyanis az Olympique Marseille egyik szurkolói honlapja szerint a francia klub egyezett meg Nagy Ádámmal a személyes folytatás feltételeiről, és az együttes vezetői elküldték az ajánlatukat a Ferencvárosnak, igaz a Benfica még bekavarhat– számolt be az nso.hu.

 

A footballclubdemarseille.fr délutáni híre szerint az OM a következő órákban véglegesítheti Michy Batshuayi eladását – a belga támadót leginkább a Chelsea-vel összefüggő hírekben emlegetik –, ugyanakkor az RMC Sportra hivatkozva arról is írnak, hogy megegyeztek Nagy Ádámmal, és a Ferencvárosnak is elküldték 1.5 millió eurós szerződésajánlatukat. Ugyanakkor azt is hozzáteszik, az összeg nem biztos, hogy meggyőzi a budapesti vezetőket, mert a Benfica szintén akcióban van, és ráígérhet a marseille-iekre.

 

Eközben ugyanez az oldal a hír publikálása után megszólaltatta a korábbi válogatott Jean-Michel Larquét arról, mi a véleménye Nagyról. A korábbi válogatott televíziós szakértő nincs meggyőződve a fiatal magyar játékos leigazolásának helyességéről.

 

„Nem igazán fogta meg a szemem. Belgium ellen láttam, és nagyon szenvedett, főleg fizikailag. Kétségtelen, hogy nem szabadott volna végig játszania a meccset. Olyan a felépítése, mint egy juniornak, így nehéz helyzetbe kerülne, és kétségeim vannak, hogy megállja-e a helyét a párharcokban” – mondta a 68 éves szemüveges Larqué.

 

Legfrissebb híreink