FTC: A Bologna a hétvégére várja Nagy Ádám válaszát

Budapest – A rövid távú szerződés és az állandó játéklehetőség lehet a döntő.

Forrás: fradi.hu

Mint arról beszámoltunk tegnap, továbbra sem dőlt el, hogy hol folytatja a pályafutását Nagy Ádám, a Ferencváros és a magyar válogatott tehetsége. A legkitartóbb érdeklődőnek továbbra is az Olympique de Marseille tűnik. Olyannyira, hogy a francia sportnapilap, a L'Equipe jelentése szerint, a francia klub vezetőedzője, Franck Passi egyeztetéseket kezdett a kiszemelttel. 

 

Már több alkalommal írtunk a honlapunkon a Bologna érdeklődéséről is, a gazzamercato.it értesülése szerint az olasz klub továbbra is képben van, a Ferencváros magyar válogatott játékosától a hétvégére várnak választ.

 

Több olasz lap úgy tudja, hogy a Bologna az egyik legnagyobb esélyes Nagy Ádám leigazolására, mivel a középpályás nem szeretné hosszú távon elkötelezni magát az új klubjához – amolyan ugródeszka lenne a Serie A-ban szereplő klub –, amelybe a Marseille nem valószínű, hogy belemenne, illetve az állandó játéklehetőséget tartja elsődlegesen szem előtt az Eb-n is kiválóan teljesítő fiatal játékos és a menedzsmentje. 

Legfrissebb híreink