FTC: 42!

X-akták, Ghost és a válasz a mindent érintő kérdésre.

Forrás:

Tovább folytatta kemény menetelését az FTC, mert az Újpest elleni Derbi, a CSZKA elleni, idegenbeli El-csoportmeccs, majd a Vidi otthonában történt látogatása után szombaton a második Mezőkövesdet fogadta. Ezt a meccset már nem nyerték meg a zöld-fehérek, 1-1 lett a találkozó végeredménye, de így tovább őrzik hazai veretlenségüket, mely már 42 mérkőzésből áll.

 

„Labdarúgóink legutóbb 2017. április 15-én veszítettek bajnoki mérkőzésen a Groupama Arénában, az azóta eltelt több mint két évben házigazdaként egyszer sem találtak legyőzőre a magyar ligában. Október 19-én, az Újpest legyőzésével 41. alkalommal nem kaptak ki, ezzel megjavították az addigi klubrekordot, melyet még az Albert Flórián, Rákosi Gyula vagy éppen Branikovits László nevével fémjelzett Ferencváros ért el a hatvanas évek második felében” - tette közzé büszkén a klubhonlap

 

A 42-es szám egyébként Douglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak című sci-fi regényéből elhíresült szám, mely a válasz az életet, a világmindenséget, meg mindent érintő végső kérdésre. További érdekesség, hogy a magyar tarokk kártyajátékot 42 lappal játsszák, az X-akták című filmsorozatban Mulder-ügynök a 42-es lakásban lakik, Patrick Swayze szellemként a Ghost filmben a 42. utcánál tanulta a fizikai tárgyak mozgatását.

A Ferencváros legközelebb november 24-én, a Zalaegerszeg ellen játszik hazai pályán bajnoki mérkőzést, előtte csütörtökön a CSZKA Moszkva ellen lép pályára El-csoportmeccsen a Groupama Arénában.

Legfrissebb híreink