Friss hír a ZTE-vel összeboronált játékosról

Hamarosan pont kerülhet az ügy végére.

Forrás:

Korábban az nb1.hu-n is jeleztük, hogy állítólag Gjoko Zajkov felkelthette a ZTE érdeklődését. Január 17-én megjelent cikkünkben ezt írtuk a futballistáról:

"A 26 esztendős, 186 centiméter magas középső védő a bolgár élvonalban szereplő Levszki Szófia futballistája, az idényben 14 bajnokin 1 gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt adott. A Rabotnicskiben nevelkedő védő 2014-ben a Stade Rennais-hez szerződött, majd Franciaországból Belgiumba igazolt, ahol az RSC Charleroi-ban szerepelt, onnan tavaly augusztusban szerződött Szófiába. Az utánpótlás-válogatottak után 2016 júniusában az A-válogatottban is pályára lépett, eddig tizen­nyolc meccsen számítottak rá a nemzeti csapatban, a nyári Európa-bajnokságon is bekerült a keretbe, ám egyik csoportmeccsen sem lépett pályára."

Most a topsport.bg írja azt, hogy Zajkovtól hamarosan elköszönhetnek a Levszki elöljárói. A játékosnak elég magas a fizetése (állítólag havonta 7 ezer eurót keres), ez is szerepet játszik abban, hogy a bolgár csapat nem ragaszkodik a futballistához.

Azt már ma jeleztük, hogy Bobál Dávid valószínűleg tavasszal is a ZTE-ben fog játszani:

 

Legfrissebb híreink