Fradi: visszatértek a válogatottak

Könnyebb is volt az edzés.

Forrás: fradi.hu

ÍME, a Ferencváros Vácsei Bálinttal készített interjúja:

,,Magyar válogatott középpályásunk, Vécsei Bálint szerint a csapat készen áll az újabb kihívásokra.

Magyar bajnoki címvédő, listavezető férfi labdarúgócsapatunk az OTP Bank Liga 9. fordulójában október 16-án, szombaton 17.00-tól a Zalaegerszeg együttesét fogadja a Groupama Arénában. A mieink keretébe visszatértek válogatott kötelezettségeiket teljesítő labdarúgóink, köztük az a Vécsei Bálint is, aki 2014 után szerepelhetett ismét a magyar nemzeti csapatban.

- Már a kerethirdetés előtt is hallottam, hogy figyelik a játékomat. Szerencsére ebben az időszakban jól játszottam, jól éreztem magam a pályán – kezdte Vécsei. - A behívó pedig remek visszajelzése volt annak, hogy jól végzem a dolgomat, jó úton haladok. Jó érzés volt újra ott lenni a válogatottban és játszani, de sajnálom, hogy a visszatérésemre zárt kapuk mögött került sor, sajnálom, hogy nem sikerült legyőzni az albánokat. Nagyon örülök viszont annak, hogy a Wembleyben is pályára léphettem, egytől-egyig klasszis játékosok ellen játszhattam, ráadásul pontot is szereztünk az angolok ellen, ami kevés válogatottnak szokott sikerülni, ez ad egyfajta plusz pozitív érzést ennek az időszaknak.

Középpályásunk a válogatott mellett a visszatérés utáni első közös tréningről is beszélt.

- Ezúttal csak egy könnyebb edzése volt a csapatnak, hiszen sok válogatott játékosunk van, a szakmai stáb pedig ügyelt arra, hogy ezen a napon ne terheljenek túl bennünket. Fokozatosan növeltük a mozgások és a feladatok intenzitását, de volt egy egymás elleni játék is. Ezek alapján jók a benyomásaim, és úgy érzem, hogy mindenki készen áll az előttünk álló feladatokra. Várjuk a Zalaegerszeg elleni szombati bajnokit!

A Vécsei Bálinttal készült hosszabb beszélgetését megtekinthetik a Fradi TV október 19-i, 15.30-kor kezdődő adásában az M4 Sporton. Magazinműsorunk után, 16.30-tól pedig bajnokcsapatunk Celtic elleni Európa Liga csoportkörös találkozóját is figyelemmel kísérhetik."

Legfrissebb híreink