Fradi-Vidi után: Stopira üzent a fehérvári szurkolóknak

Nagy a csalódottság, de hamar vigasztalódnának.

Forrás: molfehervar.hu

Mint ismeretes, a MOL Fehérvár csapata 1-0-ra elveszítette az NB I hétvégi szakmai csúcsrangadóját a Ferencváros otthonában, így hatpontos hátrányba került a tabellán a zöld-fehérekhez képest - ha hozzávesszük azt, hogy a fővárosiak kettővel kevesebb mérkőzést játszottak a fehérváriaknál, nagyon nehéz helyzetben vannak a bajnoki címet illetően.

Csüggedésre nincs idő a csapatnál, hisz a Szegeden lejátszott 0-0-s döntetlent követően szerdán jön a visszavágó a Magyar Kupában az Újpest ellen. Erről is nyilatkozott a klub honlapjának Stopira. "Eltelt már egy kis idő a Ferencváros elleni vesztes rangadó óta, de még mindig nagyon csalódottak vagyunk mindannyian. Nyerni akartunk szombat este, sajnos nem sikerült" - mondta a 31 éves hátvéd.

Újpest-Vidi: bajnoki címet befolyásolhat a 2. félidő? - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

 

"Nehéz lesz, de most már túl kell lépnünk azon a meccsen, hiszen máris itt van a következő komoly megmérettetés. Szerda este az Újpestet látjuk vendégül a kupában. Idegenben 0-0-s eredményt értünk el, de biztos vagyok benne, hogy rendkívül nehéz dolgunk lesz a második mérkőzésen. Hozzánk hasonlóan az Újpest is kikapott a legutóbbi fordulóban, úgyhogy valószínűleg ők is egy kupasikerrel vigasztalódnának. Számunkra is csak a győzelem és a továbbjutás az, ami elfogadható, ezért pedig mindent meg is teszünk szerda este. Bízom benne, hogy szurkolóink ezúttal is mellénk állnak, és akárcsak szombat este a Ferencváros otthonában, úgy a MOL Aréna Sóstóban is végig biztatnak bennünket" - fogalmazott.

„Hajrá, Szeged!" - szurkolói képek az Újpest-Vidiről - NB1.hu

 

A visszavágó szerdán 17 óra 30 perckor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban.

Legfrissebb híreink