Fradi-Vidi: különvonat indul Fehérvárról

Hivatalos bejelentés.

Forrás: molfehervarfc.hu

ÍME, A MOL FEHÉRVÁR FC HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,A belépők elővételben és meccsnapon is egységesen 2850 forintba kerülnek. Különvonat is indul a fővárosba, a vonatjegyek 2500 forintba kerülnek. Megveheted egyszerre mindkettőt kedden 12:00 órától a VidiShopban.

November 21-én, vasárnap 17:30-kor lépünk pályára a Ferencváros vendégeként a Groupama Arénában.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre a jegyek elővételben és meccsnapon is egységesen 2850 forintba kerülnek. Online vásárlás esetén klubkártya és személyes adatok megadása kötelező, a VidiShopban és a Groupama Aréna jegypénztárában csak személyes adatok megadása szükséges. A jegyeket kedden 12:00 órától lehet megvásárolni.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni a stadionba. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Különvonat!

Klubunk különvonatot indít az OTP Bank Liga legnagyobb rangadójára, annak érdekében, hogy minél több Vidi-szurkoló támogathassa a helyszínen jó formában lévő csapatunkat! A vonatjegyek egységesen 2500 forintba kerülnek, ezeket a nyitvatartási időben a VidiShopban lehet megváltani kedd 12:00 órától! 

A különvonat november 21-én, 15:22 órakor gurul ki a székesfehérvári vasútállomásról (gyülekező és felszállás 15:00 órától), megállás nélkül 16:14-kor fut majd be a ferencvárosi pályaudvarra. A mérkőzés lefújása után ugyanezen az útvonalon, szintén megállás nélkül közlekedik majd a szerelvény, a 20:37-es indulást követően 21:25 órakor érkezik meg Fehérvárra a vonat. 

Az odaúton biztosan nem lesz gond a hangulattal (már csak azért sem, mert a vonat elején például az RBD tagjai utaznak majd), bízunk benne, hogy a csapat szereplése okán a visszaúton is jókedvű utazás vár szurkolóinkra, azonban felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a tömegközlekedési eszközökön jelenleg kötelező a maszkviselés, ez a szabály pedig természetesen a különvonatra is érvényes.

Megközelítés, belépés

A stadion közvetlen közelében a parkolási lehetőség erősen korlátozott, így személygépjárművel érkező szurkolóink számára azt javasoljuk, hogy a Lurdy-ház parkolójában álljanak meg.

A stadion kapui és a vendégpénztár egyaránt 15:30-kor nyit, büfé a vendégszektorban lesz.

Büfé

Fontos információ, hogy a Groupama Aréna büféiben csak repohárban lesz lehetőség italt vásárolni. A pohár betétdíjas, azaz visszaváltható, melynek összege 350 Ft. Ezt a szurkolók a vásárlás idején italukkal - akár üdítő, vagy sör - együtt fizethetik ki. A MOL Aréna Sóstóban használt repohár zseton nem jó a Groupama Arénában. A repoharakat a büfé zárásáig, a mérkőzés 75. percéig tudjátok visszaváltani a vendégszektor büféjében."

Legfrissebb híreink