Fradi: változhat még a keret

Több légiós sorsa kérdéses a bajnokcsapatnál.

Forrás:

A Fradinál a BL-kiesés után sem áll meg az élet. A zöld-fehér együttes a hétvégén megkezdi a szereplését a bajnokságban, Rebrov játékosaira a jövő héten pedig az Európa-ligában vár selejtező. Az csak csütörtök este dől el, hogy a Maccabi vagy a Suduva testén vezet az út a csoportkörbe.

A csapattól a nyáron Böde Dániel és Davide Lanzafame személyében két gólerős futballista is távozott. Máté Csabától a csütörtöki sajtótájékoztatón azt is megkérdeztük, ki lehet a gárda gólfelelőse.

"Senkinek sincs megtiltva, hogy gólt szerezzen. Bízunk benne, hogy a támadóink olyan eredményesek lesznek, mint az előző szezonokban voltak a támadók.

Boli személyében egy gólkirály érkezett a norvég bajnokságból. Benne biztos megvan a potenciál, hogy több gólt is szerezzen, de a többi játékosnak is megvan erre a képessége, ám neveket nem akarok mondani" - fogalmazott Máté Csaba, aki kitért Isael sérülésére is.

 

"Jól halad a rehabilitációja. Kicsit komolyabb sérülése volt, mint amit többen gondoltak. Van esély arra, hogy rövid időn belül visszatérjen a pályára" - nyilatkozta a bajnokcsapat pályaedzője.

Több légiósnak kérdéses még a sorsa, Máté elmondta, nem elképzelhetetlen, hogy néhány külföldi máshol folytatja a pályafutását, de erről még korai beszélni, az ügy augusztus harmincegyedikén zárulhat le végérvényesen. 

Varga Roland esetleges klubváltása is szóba került, de ezt kategorikusan cáfolták a sajtótájékoztatón. A magyar válogatott játékost a Honvéddal boronálták össze. 
 

Legfrissebb híreink