Fradi-Újpest: bajnokcsapat a veretlen edző ellen - ELŐZETES

Szinte biztos, hogy telt ház lesz.

Forrás: mlsz.hu

A Ferencváros és az Újpest összecsapása zárja a 31. forduló szombati játéknapját, ráadásul telt házas lesz a meccs.

A Fradi már bajnok, ennek ellenére a Derbinek mindig hatalmas a tétje. A szervezett ferencvárosi szurkolócsoportok visszatérnek a lelátóra, így a jó hangulat garantált. Szerhij Rebrov is pontosan ismeri mekkora tétje van a Derbinek, igyekszik a legjobban felkészíteni a csapatát.

 

Fradi-Újpest: visszatér a B-Közép - RÉSZLETEK - NB1.hu

 

 

Így nyilatkozott az ukrán tréner a meccs előtt:

,,Nagyon nehéz címet védeni, ezért örülök, hogy nekünk sikerült. Együtt harcoltuk ki a bajnoki címet, a szurkolók, a játékosok, az egész klub! Függetlenül attól, hogy már eldőlt a bajnokság, nagyon fontos lesz az Újpest elleni meccs is, természetesen ezt tudják a futballisták is. Ez a két csapat bárhol is áll a tabellán, az Újpest és a Ferencváros összecsapása mindig derbi, és meghatározó része egy idénynek. A szurkolóink is ezt a meccset várják a legjobban minden szezonban, ha barátságos mérkőzést játszanánk, számukra akkor is ez volna a legfontosabb, ráadásul már a stadion is megtelhet velük. Noha 1-0-ra nyertünk, legutóbb sem volt könnyű dolgunk az Újpest ellen, most sem számítok erre. Ezúttal is igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni az Újpestből. Az Újpestet továbbra is egy jó, erős csapatnak tartom. Ezúttal is nagyon komolyan fogjuk venni az ellenfelet, amely Predrag Rogannal remek eredményeket ért el az utóbbi hetekben, az új edző személye bizonyára új impulzust, pluszmotivációt jelenthet a játékosoknak."

Az Újpestnek még pontokra is szüksége van a bennmaradáshoz, így ez extra motivációt adhat a Fradi ellen. Amennyiben meg tudják nyerni a meccset, akkor hatalmas lépést tehet a csapat a bennmaradás felé. Predrag Rogan még nem kapott ki az Újpest élén és biztos, hogy a Ferencváros ellen sem szeretné megtörni ezt a sorozatot.

21.00: Ferencváros-Újpest

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink