Fradi: újabb lépés az aranyérem felé - reakciók, videó

Beragadt a Kisvárda a tavaszi rajton.

Forrás: fradi.hu

Megállíthatatlannak tűnik idén a Ferencváros, bár a Kisvárda megizzasztotta a zöld-fehérek. Azonban ez főként a kései győztes gólnak köszönhető, mert a statisztikák alapján egyértelműen az ellenfele fölé nőtt az FTC. A meccs 2/3-ában náluk volt a játékszer, több támadás is vezettek, ebből adódóan többször is lőttek kapura. 6 ponttal vezetik a bajnokságot, ráadásul eggyel kevesebb meccset játszottak a Vidinél.

Nehéz meccs volt, de elégedett Rebrov - reakciók a 18. forduló meccsiről - NB1.hu

20.31: Puskás Akadémia-DVSC 0-0 Hornyák Zsolt: Az első félidőben a kulcsembereink passzívan kezdték a mérkőzést. A második félidőben nem engedtük a Debrecent játékba, ugyanakkor bánt, hogy ennyi helyzetből nem tudtunk kihozni egy gólt. A második félidőben lejátszottuk az ellenfelet. A Debrecen kapusa nagyon jól védett, a védelem nagyon jól állta a támadásainkat.

Rebrov szerint az első félidőben domináltak, a második már nehezebb volt. Nem alakítottak ki sok lehetőséget és a Kisvárda nagyon szervezett volt. Azonban elégedett a játékosaival, mert látszott rajtuk, hogy nyerni akartak. Ezt is akarja kihozni a csapatból, hogy mindennél jobban akarja a győzelmet, mert sokszor ez vezet sikerre.

Megizzadt a Fradi, bajban a ZTE és a Kaposvár - beszámoló a 18. forduló meccseiről - NB1.hu

NB I, 18. forduló: Kisvárda-FTC 1-2 Honvéd-Mezőkövesd 1-2 DVTK-Kaposvár 2-0 Paks-ZTE 2-0 Puskás Akadémia-DVSC 0-0 Az Újpest-MOL Fehérvár mérkőzés 19.30-kor kezdődik. Az NB I 18. fordulójában a listavezető Ferencváros a Kisvárda otthonában vendégeskedett. A zöld-fehérek Boli góljával ugyan megszerezték a vezetést, de a várdaiak még az első félidőben egalizáltak.

Boli ezt mondta el a FradiMédiának a meccs után:

A Kisvárdának nem sikerült jól a rajt, idén még nem tudtak nyerni. A Fradi szenvedése alapján is látszik, hogy több van ebben a csapatban, mint amit a tabellán a jelenlegi pozíciója mutat. A veszélyzóna közelében vannak, pontokat kell gyűjteniük sürgősen.

Dajka szerint félig-meddig tudták megvalósítani az elképzeléseiket. Egyenrangú ellenfelei voltak a Ferencvárosnak, talán egy pontot megérdemeltek volna. A tizenegyest vissza fogja nézni, de az biztos, hogy hátulról nem szabad bántani a tizenhatoson belül a támadót.

A forduló nézőszámai: alig látták az Újpest hazatérését - NB1.hu

A 18. fordulót rendezték meg szombaton az NB I-ben. A DVTK újabb fontos három pontot szerzett, Feczkó Tamás együttese ezúttal a Kaposvárt győzte le 2-0-ra. A miskolci stadionba látogatott ki a legtöbb néző ezen a hétvégén: 3702 néző váltott jegyet erre az összecsapásra.

Kisvárda Master Good-Ferencváros 1-2 (1-1)
Kisvárda, 3308 néző, v:
 Erdős
gólszerzők: Obradovic (39.), illetve Boli (28.), Isael (85., tizenegyesből)
sárga lap: Hej (26.), Melnyik (68.), Lucas (78.), illetve Lovrencsics (85.)
Kisvárda: Dombó - Melnyik, Beriosz, Rubus, Hej - Lucas, Karaszjuk (Viana, a szünetben) - Obradovic (Sassá, 61.), Cukalasz, Bumba - Grozav (Gosztonyi, 85.)
Ferencváros: Dibusz - Lovrencsis, Blazic, Otigba, Civic (Heister, 83.) - Sigér (Somalia, 61.), Haratin - Zubkov, Tokmac (Varga, 78.), Isael - Boli

Az első félidőben jelentős mezőnyfölényben futballozott a vendégcsapat, amely azonban a vezető gól megszerzése után kissé belekényelmesedett a meccsbe, s ezt a hazaiak valamivel több mint tíz perc elteltével kihasználták, és egyenlítettek. A statisztika azonban így is a Ferencváros dominanciáját mutatta, a fővárosiak ötször lőttek kapura az első 45 percben, míg a várdaiaknak egyetlen kapura lövésük volt, igaz, abból gól lett.

A fordulás után valamivel kiegyenlítettebbé vált a játék, a két edző cserékkel is igyekezett frissíteni csapatát, de ahogy telt az idő, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy a hazaiak a döntetlennel is megelégednének. A hajrában azonban a csereként beállt Varga Roland tizenegyest harcolt ki az FTC-nek, a büntetőt pedig Isael értékesítette, így a címvédő három ponttal távozott Kisvárdáról.

Legfrissebb híreink