Fradi: távozik a légiós?

Úgy fest, nem tart sokáig a budapesti kitérő.

Forrás: fradi.hu

"Labdarúgócsapatunk másfél évre, opciós joggal kölcsönvette az argentin élvonalbeli Lanús fiatal játékosát, Gastón Lodicót. A 21 esztendős, nagy munkabírású futballista elsősorban a középpályán lehet erőssége a Ferencvárosnak. Lodico az argentin első osztály jelenlegi harmadikját hagyta el a Fradi hívására" - jelentette be a Fradi hivatalos weboldala még januárban.

Gastón Lodico öt bajnokin kapott lehetőséget a bizonyításra. A dél-amerikai futballista 138 percet töltött a pályán, a gólszerzés pedig nem jött össze neki. A jelek szerint hamarosan befejeződik Lodico számára a magyarországi kaland.

 

Az ulloi129.hu információi szerint a felek felbontják a kölcsönszerződést, így a 21 éves labdarúgó visszatér a Lanúshoz.

 

Egyébként Gastón Lodico a fortalezagranate.com.ar portálnak arról beszélt, hogy július első felében visszatér Argentínába. Lodico értékét a Transfermarkt jelenleg 1,3 millió euróra becsüli. 

 

FRISSÍTÉS: 13.51

Fradi: Dibusz mehet, két védő nemet mondott a kérőjének - NB1.hu

Forrás: Az nb1.hu információi szerint hétfőtől alaposan felpörög az élet a Ferencvárosnál az átigazolások terén. Bőle Lukácsot a nyárig vette kölcsön a ZTE, szeretnék is a vezetők, ha továbbra is náluk futballozna, de a Puskás Akadémia is vinné, mert Gyurcsó Ádám a jelek szerint nem marad Felcsúton.

Legfrissebb híreink