Fradi: távozik a bajnokcsapat egyik kulcsembere?

Szintet léphet a futballista.

Forrás:

A hétvégén biztossá vált, hogy a Fradi lesz az OTP Bank Liga 2018/2019-es idényének a bajnoka. A zöld-fehér csapat története során 30. alkalommal kaparintotta meg a bajnoki címet. A Ferencváros egyik húzóembere Fernando Gorriarán, de a balonlatino.net arról cikkez, hogy a szezon végén csapatot válthat az uruguayi futballista. A portál újságírója szerint a 24 éves labdarúgónak jó ugródeszka lehet a fővárosi együttes, amelynek tagjaként megszokhatta az európai labdarúgás légkörét. Azzal kapcsolatban, hogy Gorriarán hova igazolhat, nem tesz említést a cikk, de azt megjegyzik, hogy a magyarnál erősebb pontvadászatban szereplő együttes lehet a játékos következő állomáshelye.
 
Gorriarán az idei szezonban két gólt szerzett a bajnokságban, előbb a Puskás Akadémia kapuját vette be, majd a Diósgyőr elleni 7-0-s gála során is beköszönt. A DVTK-nak lőtt gólját 3.25-től láthatják:
 

A dél-amerikai labdarúgó 2017-ben bólintott rá a Fradi ajánlatára, ezt megelőzően az uruguayi River Plate-ben kereste a kenyerét. 

Legfrissebb híreink