Fradi-Slavia jegyek, Liechtensteinben az Újpest, Böde és a rajt

Képek a lila-fehérek megérkezéséről.

Forrás:

FERENCVÁROS:

ÍME, AZ FTC BEJELENTÉSE:
Bérleteseink és online vásárló drukkereink kedvezményt kapnak a Slavia Praha elleni jegyek árából.

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk a Zalgiris Vilnius kiejtésének köszönhetően sikerrel vette a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulóját, így készülhet az augusztus 4-i, szerdai folytatásra. Az FTC ellenfele a kvalifikáció harmadik körében a cseh bajnok Slavia Praha lesz jövő szerdán 20.00-tól. A Groupama Arénában sorra kerülő első összecsapásra elindult a jegyértékesítés.

Vigyázzunk egymásra!

Fontos tudnivaló, hogy a jelenleg is érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően a Slavia elleni BL-selejtezőn való részvétel feltétele az érvényes jegy bemutatásán túl a védettségi igazolvány/applikáció és a fényképes személyazonosító megléte.

Emellett arra szeretnénk kérni a kilátogató szurkolókat, hogy a saját és szurkolótársaik egészségének megóvása érdekében a stadionba való belépést követően viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot!

Az online ár esetén is érvényes bérleteseink kedvezménye

Belépőjüket megvásárolhatják személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál nyitvatartási időben (SZE-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, V.: zárva, H-K.: 10.00-18.00, a mérkőzés napján: 10.00 – a mérkőzés kezdetéig) és online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon is.

Szurkolóink a belépőket a Groupama Arénánál továbbra is a bajnoki jegyárnak megfelelő áron vehetik meg, a meccsjegy.fradi.hu-n történő vásárlás esetén pedig engedményt kapnak. Hasonlóan az előző hazai selejtezőhöz, bérleteseink ezúttal is 20 százalékos kedvezménnyel vehetnek jegyet, sőt, számukra ajánlatunk a kedvezőbb árú online vásárlás esetén is érvényes!

Biztosítsa be helyét mielőbb, mivel a bérletes helyeket legkésőbb 2021. július 30-ig, péntekig tudjuk foglalni. Ezt követően a bérlettulajdonos szurkolók ugyanúgy 20 százalékos kedvezménnyel, de már nem feltétlenül a bérletes helyükre tudnak jegyet venni. A bérletértékesítéssel kapcsolatban IDE kattintva minden további fontos tudnivalót megtalál!

Jegypénztári jegyáraink a következőképpen alakulnak a Slavia Praha elleni meccsre:

Foglalja le a helyét online, személyesen, regisztrálni ráér ezt követően is!

Újra elérhető az előregisztráció, amelynek lényege, hogy az A- vagy B-típusú szurkolói kártyával még nem rendelkező drukkerek is megvásárolhatják jegyeiket, ténylegesen beregisztrálni viszont ráérnek ezt követően is. Éljen a lehetőséggel, de ne feledje, hogy a szurkolói kártya kézhezvételéhez legkésőbb az első mérkőzés napján adategyeztetés céljából szükséges a Groupama Aréna jegypénztárát felkeresni!

Férfi labdarúgás, BL-selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés
FTC-Slavia Praha
2021. augusztus 4., szerda 20.00
Helyszín: Budapest, Groupama Aréna
Kapunyitás:
18.00-kor
Jegyek: kaphatók a Groupama Aréna jegypénztárainál nyitvatartási időben (SZE-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, V.: zárva, H-K.: 10.00-18.00, a mérkőzés napján: 10.00 – a mérkőzés kezdetéig), illetve online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon


ÚJPEST
Az Újpest csütörtökön 18 órától a Vaduz vendégeként játszik a Konferencia Liga visszavágóján, az első meccset 2-1-re nyerték meg a lila-fehérek.

PAKS

Július 30-án, pénteken nyolcvankét nap után ismét NBI-es bajnoki összecsapást vív a Paks. „Hogy valójában hogyan sikerült a felkészülésünk, azt majd végül úgyis az éles meccseink eredményei fogják eldönteni. Most azt érezzük, a kemény munkát elvégeztük, és jól sikerültek az edzőmérkőzéseink is, így tehát nagyon várjuk a rajtot” - fogalmazott Böde Dániel a Paks honlapjának a szerda délelőtti tréninget követően. 
 
A Paks a Mezőkövesd gárdája ellen kezdi a következő bajnoki versenyfutását, mely párosítás - mint azt már megszokhattuk - igazi rangadónak ígérkezik. Felettébb sokat számíthat viszont, hogy a szezon első tétmeccsét odahaza játszhatják, hiszen az előző szezon előtt átadott teljesen új arénát sikerült igazán belakniuk. Tizenhét hazai mérkőzésükből mindösszesen négyet vesztettek el hazai környezetben, ebből mondjuk pont egyet a matyóföldiek ellen. „Ismételten azt tudom mondani, majd a meccs után meglátjuk, jó volt-e a Mezőkövesd ellen rajtolni, de előbb-utóbb egyébként mindenkivel kell játszani, szóval… Egy masszív, szervezett ’kövesdre számítunk, akik inkább a védekezéssel és a kontrákkal lesznek elfoglalva. Ellenben nekünk elengedhetetlen lesz ezeket levédekeznünk, és az adódó helyzeteinket nagy számban kihasználunk”.
 
Böde végül az előttük tornyosuló harminchárom kanyarról így vélekedett. „Mindig azt mondom, először maradjuk bent ismét, aztán persze a felső határ lehet a csillagos ég. Ami engem illet, huszonpár meccsen mindenképpen szeretnék pályára lépni.” 

Legfrissebb híreink