Fradi-Puskás Akadémia: Rebrov nem ezt kérte

Fontos tényezővel az ukrán is tisztában van.

Forrás: Ferencváros

Hatalmas lehetőség előtt állt a címvédő Ferencváros tegnap, a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt. Két közvetlen üldözője, a Vidi és a Mezőkövesd is váratlan, nagy meglepetésnek számító vereséget szenvedett szombaton, ráadásul mindkét gárda hazai pályán, olyan csapatoktól, melyek a bentmaradásért harcolnak.

A Vidit ugye a Paks verte Fehérváron 2-0-ra, míg a matyóföldiek megyei rangadón, otthon kaptak ki 1-0-ra a Diósgyőrtől.

Ha az FTC megverte volna a felcsútiakat (2-2 lett a találkozó végeredménye), akkor a zöld-fehérek már 6 ponttal mennének a második fehérváriak és 7-tel a harmadik Mezőkövesd előtt.

Szerhij Rebrov, az FTC mestere a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, a jelek szerint a két rivális botlása inkább nyomást helyezett a játékosaira, pedig ő azt kérte tőlük, hogy inkább még motiváltabbak legyenek a szombati eredmények miatt. Rebrov hozzátette, nem igazán szokott más csapatok eredményeivel foglalkozni, mert a sajátjára koncentrál.

És ezáltal az ukrán is mindig, mindenhol tisztában van azzal a fontos tényezővel, hogy a Ferencváros eddig 1 meccsel kevesebbet játszott (akárcsak ugye a Loki)...
 

Legfrissebb híreink