Fradi: patinás csapattól jöhet Rebrov honfitársa?

Az FTC edzője is megszólalt.

Forrás: FTC/Facebook

A Ferencváros ismét megszerezte a bajnoki címet az NB I-ben. A zöld-fehér alakulat 31. alkalommal zsebelte be az aranyérmet az élvonalban. Szerhij Rebrov legénysége a mostani szezont a Mezőkövesd ellen vívja hazai pályán.

Az FTC-nél már azon is gondolkodhatnak, hogy kikkel lehetne megerősíteni a keretet. Skót sajtóhírek szerint az egyik érkező az ukrán Marian Shved lehet. A 22 esztendős futballisa játékjogát jelenleg a Celtic birtokolja. Shved szerződése 2023-ban jár le a csapatnál. A labdarúgó a mostani szezonban csupán három meccsen húzhatta magára a Celtic mezét.

A The Scottish Sun arról ír, hogy a Fradi dobhat mentőövet a játékosnak. Rebrovot is megkérdezték arról, hogy Shved a Fradiban folytatja-e a karrierjét.

"Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném ezt a hírt. Természetesen örülnék annak, ha újabb ukrán játékossal dolgozhatnék együtt. Meg akarjuk erősíteni a keretünket, több kiszemeltünk is van" - nyilatkozta Rebrov.

Celtic outcast Shved in demand as Hungarian champs join race for winger

 

Shved szerződtetésére 2 millió eurót fordított a Celtic tavaly nyáron. Érdekesség, hogy a Celtic 50 alkalommal nyerte meg hazája bajnokságát.

A Fradiról több átigazolási pletyka is kering, ezeket ebben a cikkben gyűjtöttük össze:

Fradi: Dibusz mehet, két védő nemet mondott a kérőjének - NB1.hu

 


 

Legfrissebb híreink