Fradi-Mezőkövesd: minek örülhetett a Kövesd kapusa? - reakció

Kavarogtak benne az érzelmek.

Forrás: Mezőkövesd Zsóry/Facebook (Gál Péter)

Ahogy már korábban jeleztük, a Ferencváros 2-1-es győzelmet aratott a Mezőkövesd ellen az NB I szombati játéknapján. A lefújás után Pintér Attila elég kemény nyilatkozatot adott az M4 Sportnak. A kövesdi edző többek között Szappanos Pétert is kritizálta a második bekapott gól miatt. A részleteket itt olvashatják:

Pintér kiakadása: kapusát sem kímélte a Mezőkövesd edzője - NB1.hu

 

Szappanossal is beszélgetett az M4 Sport a lefújás után. A matyóföldiek kapusában kavarogtak az érzelmek, hiszen a vereség miatt csalódott volt, de a nézők visszatérésének örült.

"Természetesen csalódottak vagyunk a mérkőzés alakulása miatt. A végén egy buta gólt kaptunk, ami bosszantó. Akkor tudtunk volna helytállni, ha ponttal vagy pontokkal tudunk távozni, sajnos ez nem sikerült. Csalódottak vagyunk, de van még egy meccs. A mester is mondta, hogy a becsületünkért játszunk, egy profi játékosnak nincs tét nélküli meccs. Nem feltétlenül az időt akartam húzni a sárgánál. Látom a társaimon, hogy több pihenőre van szükségünk, vagy nem tudom kinek kirúgni a labdát. Nagyon örülök, hogy visszatértek a nézők. Igazi futballhangulatot tudtak teremteni. Sokkal másabb volt az iram, mint zárt kapuk mögött" - fogalmazott Szappanos.

A Mezőkövesd az utolsó fordulóban az MTK-t látja vendégül. 
 

Legfrissebb híreink