Fradi: magyar állampolgár lesz a légiós?

Sejtelmes választ adott.

Forrás: fradi.hu

Somália 2020-ban tért vissza a Ferencvároshoz. A rutinos brazil futballista ebben a szezonban 9 tétmeccsen jutott szóhoz az FTC-ben. A HLSZ kimutatása alapján a labdarúgó eddig 125 NB I-es meccsen bizonyíthatott, a fellépései során 17 gólt szerzett. Legutóbb az előző szezonban a Mezőkövesd elleni 2-2-es döntetlen során köszönt be.

A dél-amerikai játékossal az nso.hu készített egy hosszabb interjút. A beszélgetés végén a magyar állampolgárságról kapott egy felvetést Somália, amire sejtelmesen reagált:

"Korábban beszélt egy titkos vágyáról is, miszerint szeretne magyar állampolgár lenni.

- Nem mondtam még le róla!"

Egyébként Somália arról is beszélt, hogy nyáron feleségül vette a kedvesét egy nagyon egyszerű szertartás keretében. Arról pedig, hogy mi volt az első benyomása Budapestről, ezt mondta:

" Az, hogy piszkosul hideg van itt! Télen érkeztem meg, az első felkészülési mérkőzésen havas pályán kellett futballozni a Népligetben. Nem kis meglepetés volt ez, hiszen korábban sosem láttam havat. Nagyon fáztam, egy pillanatra sem álltam meg. Futottam tizenhatostól tizenhatosig, mert ha megálltam, le akart fagyni kezem-lábam" - fogalmazott Somália. 
 

Legfrissebb híreink