Fradi-Ludogorec: alig maradt jegy – látvánnyal készülnek az ultrák

Két fontos közleményt jelent meg.

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

A Ferencváros csütörtökön a bolgár Ludogorecet fogadja az UEL csoportkörében a Groupama Arénában a második fordulójában. Mint ismert, az első fordulóban 1-1-es döntetlent játszottunk Spanyolországban az Espanyol ellen.

A csütörtöki összecsapásra már csak 1000 belépőt válthatnak a szurkolók, érdemes idejében megvásárolni a jegyeket. Korlátozott számban VIP jegyek is kaphatók még.

Drukkereink megvásárolhatják belépőiket személyesen, a Groupama Arénánál (Szerda-Csütörtök: 10.00-18.00) vagy akár online a meccsjegy.fradi.hu felületen – írta a Fradi közleménye.

Divatbemutatót tartott a Fradi El-ellenfele - videó - NB1.hu

 

Az összecsapásra a klub fanatikusai is kiemelten készülnek, a Green Moonsters csoport az alábbi közleményt jelentette meg:

„FONTOS INFORMÁCIÓK AZ EL MECCSRE!
Szurkolótársaink!

Csütörtökön az EL csoport meccsre egész stadionos látvánnyal készülünk, kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen!
A B-Középben a B3-C1 szektorok felé is menjetek, mert általában ott van még hely.
A látványelemekhez ne nyúljatok, ne menjetek el vele az adott helyről, majd szólunk ha használni kell.

Fontos, hogy a lépcsőkre is osztunk koreográfia anyagot, itt fokozottan figyeljetek, hogy onnan már ne menjetek el vele sehova. A látvány után mindenki oda megy a szektorban, ahova szeretne.
A látványelemeket a koreográfia végén hajtsátok össze, tegyétek zsebre, majd a szünetben vagy a meccs végén tegyétek a kihelyezett gyűjtődobozokba!

Figyeljétek az előénekesek utasításait!

Köszönettel: Green Monsters
Hajrá Fradi!”

Legfrissebb híreink