Fradi-Loki: visszatért a debreceni csapatkapitány

Első meccse volt Vitelki irányítása alatt.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC csapatkapitánya utoljára tavaly Decemberben, a Kaposvár ellen lépett pályára az NB I-ben. A téli felkészülés alatt, a Szpari elleni meccsen bokasérülést szenvedett Tőzsér Dániel. Ezután műtét, valamint hossz rehabilitáció várt rá. A Loki vezért viszont felépült és a Ferencváros ellen már kezdőként lépett pályára.

Visszatéréséről így nyilatkozott a dvsc.hu-nak:

,,A téli felkészülés során elszenvedett sérülésemet követően most először léptem pályára, edzőmeccsen sem tudtam futballozni. Hosszú kihagyás volt, de természetesen nagyon jó volt újra ott lenni, az eredmény miatt viszont sajnos nem örülhetünk. Elég sokat kommunikálok a mesterrel. A kezdősípszó előtt úgy gondoltam, nagyjából 60-70 percet bírok majd, de végig jól éreztem magam, semmilyen fizikális problémám nem volt. Nem érzem, hogy bármennyire hátráltatott volna a kihagyás, de el kell mondanom, sok és kemény munkát végeztem a sérülést követően. Ezúton is szeretném megköszönni a közreműködést a DVSC rehabilitációs szakemberének, Dankó Misinek, és SET Centernek, hogy ilyen sokat segítettek a finomhangolásban."

A játékosnak ez volt az első találkozója Vitelki Zoltán irányítása alatt, a mérkőzést így értékelte:

,,A zöld-fehérek nem véletlenül állnak a tabella elején. Magabiztosan vezetik a bajnokságot, és úgy gondolom, idén is megszerzik a bajnoki címet. A meccs utolsó harmadában talán kijött a minőség, hisz egyénileg erősebb játékosokból álló csapattal találkoztunk, de egyáltalán nem volt látványos a különbség. Nem volt benne a hazai győzelem sem, de sajnos így alakult. Jön a következő mérkőzés, amelyen pontot, pontokat kell szereznünk a Honvéd otthonában. Csapatkapitányként próbálom egyre inkább azt erősíteni a társaimban, hogy véges, amíg itt vagyok. Arra törekszem, hogy normális keretek között menjenek majd a hétköznapok, ha én már nem leszek. Megvan a rám eső feladat a csapatnál, de mindenkinek ki kell venni a részét a feladatokból, hogy teljes legyen a közös kis életünk a DVSC-nél. Fő célom jelenleg, hogy stabilizáljuk a klub helyzetét és elmozduljunk a 8. helyről. Minél előbb be kell biztosítani, hogy jövőre is NB I-es tagságú legyen a klub. Ha sikerül, nagy teher esik le mindenki válláról."

Legfrissebb híreink