Fradi-Loki: lógtak a debreceniek

Csalódott nyilatkozat.

Forrás: dvsc.hu

70 napos kihagyás után folytatódott a futballidény Magyarországon, a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után. Az első tétmeccset a Ferencváros játszotta a Debrecennel, ahol a listvazető fővárosi csapat tudott 2-1-re nyerni.

Ennek ellenére a vendégek hamar előnybe kerültek, ám a Fradi még a szünet előtt megfordította az eredményt. Bódi Ádám, a debreceniek gólszerzője elmondta a meccs után az M4 Sportnak, hogy maradt benne hiányérzet. Több időt szerettek volna eltölteni a Ferencváros térfelén, de még gyakorolniuk kell a letámadást:

,,Ha egy ember lóg, akkor csúszott az egész és utána többször is átjöttek rajtunk. Még sokat kell fejlődnünk, ha ezt a játékot szeretnénk játszani. Sajnos pár ember vagy nincs megfelelő erőállapotban, vagy mentálisan nem volt kész erre a mérkőzésre azért nem tudott végig figyelni. Volt olyan, hogy többen is lógtunk, pedig ezt a védekezést sokat gyakoroltuk a felkészülés alatt, de úgy tűnik még kell gyakorolni. Eléggé bosszantó a helyzet, hiszen veszélyes pozícióban vagyunk a tabellán. Elég régóta itt vagyok a DVSC-ben és nem szeretnék ennél rosszabb helyzetbe kerülni, mert az nagy szégyen lenne."

Legfrissebb híreink