Fradi-Loki: így ünnepelt a "szurkolókkal" Sigér - kép

Lényeges dolgokra is rávilágított a nyerőember.

Forrás: fradi.hu

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy a Fradi 2-1-es győzelmet aratott a DVSC ellen. A bajnoki nyerőembere Sigér Dávid volt, a magyar válogatott játékos kétszer is bevette a debreceniek kapuját. 

Fradi-Loki: a Föld körüli pálya - GÓLOK TÖRTÉNETE - NB1.hu

 

Sigér ebben az idényben már négy gólt szerzett az NB I-ben. Érdekesség, hogy a Loki elleni duplája előtt a MOL Fehérvárnak lőtt két gólt a 29 esztendős futballista. A meccs után a középpályásról egy kép készült, amin az látszódik, hogy a Fradi-szurkolókról mintázott bábukkal pózol. 

Ferencvárosi Torna Club

A meccs hőse 

A zöld-fehérek futballistája egyébként elmondta, hogy a legjelentősebb cél az, hogy a Fradi megnyerje a bajnokságot. Hozzátette, örül a duplájának, de a győzelem még fontosabb.

"Nagyon boldog vagyok a két gólom miatt, de sokkal fontosabb, hogy meg tudtuk nyerni ezt az első mérkőzést. Örülök neki, hogy immáron két duplám van az NB I-ben. A cél az, hogy még több legyen, de az sem gond, ha nem én rúgom a gólokat. A lényeg, hogy nyerjük meg a bajnokságot. Fizikálisan még nem voltunk teljesen készen, ezért is volt a végén a sok technikai hiba" - nyilatkozta Sigér. 
 

FM | Sigér: Csak az számít, hogy bajnokok legyünk | 2020. 05. 23.

 

Legfrissebb híreink