Fradi-Kisvárda: Rebrov és Miriuta reakciója

Egyikük a szezonról, másikuk a szomorúságáról is beszélt.

Forrás: kisvardafc.hu

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros csapata vasárnap 1-0-ra verte a Kisvárdát az OTP Bank Liga 7. fordulójának zárómeccsén. A lefújást követően a két tréner értékelte a látottakat.

Hiába az ordító ziccerek, a Fradi legyőzte a Kisvárdát - videó, tabella - NB1.hu

Sergei Rebrov (Ferencváros): "Nagyon nehéz mérkőzés volt, de egyébként is úgy gondolom, hogy ez a szezon sokkal nehezebb lesz, mint az előző. Az ellenfelek is mást játszanak ellenünk, emellett az elvárások is sokkal nagyobbak felénk. Fontos három pontot szereztünk egy olyan csapat ellen, amely nagyon kompakt védekezésre képes – kezdte Rebrov. - Minden meccsre külön készülünk. A Ludogorec elleni meccs teljesen más lesz, arra a találkozóra is meg kell találnunk a megfelelő taktikát."

Miriuta László (Kisvárda): "Gratulálok a csapatomnak, nagyon jól futballoztak a játékosaim. Hiányzott a gól! Jól védekeztünk, szép támadásokat építettünk, a ziccerekről már nem is beszélve - három százszázalékos is volt. Sajnos nem tudtuk kihasználni ezeket, így pont nélkül kell visszamennünk Kisvárdára. Készülünk a következő meccsre és dolgozunk tovább. Ma még szomorú vagyok és ideges, hisz úgy érzem, elengedtünk egy vagy épp három pontot..."

 

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink