Fradi: jelentős célokról beszélt a magyar válogatott játékos

A rövid pihenőnek is örülne.

Forrás: fradi.hu

Szerdán az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Vécsei Bálint meghosszabbította a szerződését a Fradinál:

A magyar válogatott játékos az nso.hu-nak adott egy hosszabb interjút. A középpályás a beszélgetés során elmondta, hogy csapatával szeretne duplázni ebben a szezonban, vagyis a bajnoki címet és a Magyar Kupát is szeretné megnyerni.

"Fogynak a mérkőzések, nagyobb előnyt szedtünk össze, a hátralévő hat mérkőzésen ezt semmiképp sem szeretnénk elherdálni. Sőt úgy vagyunk vele, annál jobb, minél hamarabb tesszük biztossá a bajnoki címünket. Nem azért, hogy utána hátra lehessen dőlni, hiszen másik nagy célunk, hogy a Magyar Kupát is megnyerjük. Idén mindenképpen duplázni szeretnénk! Szóval bárhogy is alakul a bajnoki hajrá, mentális és fizikai leengedésről szó sem lehet" - hangsúlyozta a 28 éves labdarúgó.

Vécsei akkor sem lenne csalódott, ha nyáron csak rövid pihenője lenne, ugyanis ebben az esetben Marco Rossi szövetségi kapitány számítana rá a Nemzetek Ligájában.

"Ha a válogatottra céloz, nagy vakációzást nem tervezek… Szeretnék a Nemzetek Ligájában Anglia, Németország és Olaszország ellen is játszani, ehhez minél jobb formába kell lendülnöm, és a bajnokság befejeztével meg is kell tartanom. Nem nyúlik hosszúra a nyári pihenőm, talán ha egy hetem lesz a lazításra, de én lennék a világ legboldogabb embere, ha így alakulna, hiszen ez azt jelentené, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány számol velem, ott vagyok a válogatott keretében. Úgy készülök, hogy ezen a nyáron egyetlen pillanatra sem engedhetek le" - mondta Vécsei.

Vécsei a mostani idényben 20 NB I-es találkozón kapott bizonyítási lehetőséget az FTC-ben. 

Legfrissebb híreink