Fradi: hosszabbított a közönségkedvenc - reakciók, részletek

Hivatalos bejelentés.

Forrás: fradi.hu

"Újabb megállapodást írt alá csütörtökön a Ferencvárossal Somália, azaz a rutinos, sokoldalú, csapatunkkal 2016-ban és 2020-ban is magyar bajnokságot nyert labdarúgó az új idényben is Sergei Rebrov rendelkezésére áll majd" - jelezte a fradi.hu.

A brazil középpályás Hajnal Tamás sportmenedzser szerint további is komoly segítségére lehet a Ferencvárosnak, hogy a klub elérje kitűzött céljait.

"Somália már hosszú ideje meghatározó tagja a csapatunknak. Továbbra is olyan állapotban van, hogy segítségünkre lehet a céljaink elérésében. Örülök, hogy a jövőben is együtt dolgozhatunk. Folyamatosan láthatjuk, hogy mind emberileg, mind szakmailag értékes tagja az együttesünknek. Nemzetközi szinten is meghatározó futballista, ezt megtapasztalhattuk a Bajnokok Ligája-csoportkörös mérkőzéseken is. Jó erőállapotban van, bízunk benne, hogy az eddig látott kvalitást tudja megmutatni a jövőben is."

"Remek emlékeim vannak az elmúlt másfél évből. Mióta visszatértem a klubhoz, játszottam sok bajnokit és a BL csoportkörében is volt lehetőségem pályára lépni. Boldog vagyok, hogy hasznára lehetek a csapatnak és részese lehettem annak, hogy a Ferencváros 25 év után eljutott a BL csoportkörébe. Szeretnénk ugyanilyen eredményesen folytatni, remélhetőleg már a következő szezonban megismételhetjük a sikereket. Azt kívánom, hogy így legyen. Az első, hogy megnyerjük a bajnokságot, aztán szeretnénk bejutni a csoportkörbe. A szurkolóinknak köszönjük, hogy továbbra is mellettünk állnak, tudom, hogy ezek most nehéz idők számukra is, hisz nem lehetnek jelen személyesen a stadionban. Tudom, hogy követik a mérkőzéseket, nagyon sok támogatást kapunk tőlük így is. Remélem, hamarosan visszatérnek és jelenlétükkel segíthetnek nekünk" - mondta a 32 éves Somália, aki eddig 118 NB I-es meccsén 17 gólt szerzett.

FRISSÍTÉS:

PÉNTEK, 9.32:

A Fradi-szurkolóknak is üzent a közönségkedvenc - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink