Fradi-Honvéd: a kispesti csapatkapitány kritikája

Pozitívumokat is kiemelt.

Forrás: honvedfc.hu

Ugyan 1-0-ra kikapott a Fraditól a Honvéd szombaton, azonban már voltak bíztató jelenetek a kispestiek által mutatott játékban. Azonban nem tudott elmozdulni a vörös-fekete csapat a kiesőzónából, ezért kritikusan értékelt a meccs után Hidi Patrik csapatkapitány:

„Ha előrébb lennénk a tabellán, akkor azt mondanám, hogy nem volt ez egy rossz meccs, de kikapni soha nem jó, a Fraditól sem. A Ferencváros soha nem okoz meglepetést, rengetegszer láttuk őket játszani, jól végzik a dolgukat, ami látszik abból is, hogy magabiztosan vezetik a bajnokságot. Úgy gondolom, hogy sokat tettünk ezen a meccsen a győzelemért, egy kicsi szerencse, ha mellettünk áll, akkor megérdemeltünk volna egy döntetlent, de ehhez be kellett volna rúgni a helyzeteinket. Fáj most ez a vereség, viszont nem szabad sokat rágódni rajta, hiszen jön is a következő mérkőzés.”

Ennek ellenére a pozitívumokat is kiemelte:

„Az nagyon pozitív, hogy a Fradi otthonában ennyi helyzetet ki tudtunk dolgozni, még ha egy-kettő szögletből is adódott. Kompaktak, agresszívak voltunk, a második félidőben már a labdával is sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk, mint az elsőben. Erre mindenképpen lehet építeni, a helyzetkihasználással azonban nagyon nem vagyok elégedett, be kellett volna rúgnunk a helyzeteinket, ezen a folytatásban javítanunk kell.”

Jövő héten újra erőltetett menet indul a Honvéd számára, erről így nyilatkozott Hidi:

„Nem lesz sok idő pihenni, de nem is baj, hogy gyorsan követik egymást a meccsek, így nem tudunk, s nem is szabad nagyon rágódni ezen a vereségen. Menni kell tovább, ez most egy olyan szituáció, amikor előre kell tekinteni, a következő meccsre kell koncentrálni, hiszen jön a kupameccs, és szeretnénk eredményesek lenni a Zalaegerszeg ellen, aztán pedig Felcsúton a bajnokságban.”

Legfrissebb híreink